IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Collin James Snow

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Collin James Snow   za dec 21, 2013 11:17 am

Collin James Snow
Volledige naam: Collin James Snow
Voornaam: Collin
Achternaam: Snow
Bijnamen: Mr. Snow
Leeftijd: 26 Jaar
Geslacht: Mannelijk
Seksualiteit: Heteroseksueel
District: Het Capitool
Straatnaam: City Circle
Huisnummer: President's Mansion
Baan: President of Panem

Telefoonnummer: 00 39 42 87 58
Dagboek: Geen
Family
[Coriolanus Snow] [58 Jaar] [Mannelijk] [Vader]
Coriolanus Snow was niet de beste vader die een zoon kon wensen. Ze hebben nooit echt een goede band gehad en meestal als ze voor lange tijd bij elkaar waren, brak er uiteindelijk toch ruzie uit omdat hij en zijn vader vinden dat ze twee verschillende karakters hebben en dat die karakters met elkaar botsen, maar wat het werkelijk is, is dat ze zo verschrikkelijk veel op elkaar lijken en dat ze dat beiden niet willen toegeven.

Personality
Houdt van: Trainen, sporten, flirten, vrouwen, winnen.
Heeft een hekel aan: Verliezen, rebellen, mensen die niet naar hem luisteren.
Beschrijving: Collin is een jongeman waarvan je zou denken dat hij heel vriendelijk en meelevend is. Hij spreekt alsof het hem wat boeit en zijn ogen tonen bijna altijd emoties. Maar dit is echter enkel schijn, want vanbinnen is hij zo kil en gevaarlijk als wat. Hij kan absoluut niet tegen verliezen en heeft altijd de drang om te winnen, als hij dan toch verliest kan het zo zijn dat hij wraak neemt op de winnaar en deze geheimzinnig verdwijnt. Collin is erg manipulatief, hij weet hoe hij mensen naar hem moet luisteren en zorgt er meestal voor dat ze ook werkelijk geloven wat hij zegt. Vrouwen is een van Collin's grootste liefde, hij houdt ervan om met ze te flirten. Natuurlijk zal hij nooit echt van iemand houden of een vaste relatie hebben. Meestal doet hij dit gewoon voor de plezier die hij eraan heeft en hij laat zich ook niet tegenhouden hierin; zelfs vrouwen die de volgende dag de arena in worden gegooid kunnen een slachtoffer worden van zijn charmes. Soms zal hij uit zijn 'lieve karakter' stappen tegenover iemand en diegene dreigen met het leven om zijn mond te houden. Hij kan heel erg gevaarlijk overkomen op sommige momenten en als je de gevaarlijke kant van Collin ooit hebt gezien weet je zeker dat je niet met hem moet sollen.

Appearance
Lengte: 1.85m
Gewicht: 85kg
Huidskleur: Is oorspronkelijk blank, maar een beetje getint door het zonnen.
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Donkerbruin
Bouw: Groot en stevig
Kleding: Normale kleding, niet het soort kleding dat mensen in het Capitool dragen.
Extra: Heeft een groot litteken over zijn rug lopen en heeft op zijn linkerarm een tatoeage met 'Veni, vidi, vici' wat romeins is voor; ik kwam, ik zag, ik overwon.

Collin is een stevige, gespierde jongeman die vaak traint om zijn spieren zo te behouden. Hij heeft een voorliefde voor sporten, vandaar dat hij zo gespierd is. Hij is 1.85m lang en 85kg zwaar, heeft donkerblonde haren die een beetje krullen en kort tot halflang zijn. Zijn ogen zijn donkerbruin van kleur en hij heeft een blanke huidskleur die vaak iets getint is door het zonnen. Daarnaast draagt hij vaak normale kleding, niet het soort kleding dat de meeste mensen in het capitool dragen. Vaak heeft hij een spijkerbroek aan met een t-shirt; zijn simpele vorm van kleding zal toch in de smaak vallen in het capitool vooral omdat hij zo'n fantastisch lichaam heeft.

Vaardigheden

[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 2
[Jagen] 2
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 0
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 2
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 2
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 2

Verleden
Twee jaar voor Collin's geboorte ontmoette Coriolanus een vrouw, waar hij al snel een 'geheime' relatie mee had. Niemand mocht weten dat de president van Panem verliefd was geworden, vooral niet omdat de vrouw van een van de armste families van het Capitool afkomstig was. Het zou een schande zijn als hij met zo'n vrouw een relatie had, vandaar dat het geheim bleef. De twee hadden een fantastisch jaar samen, ook al konden ze niet veel buiten het huis van Coriolanus doen, aangezien de mensen van het capitool niet achter hun relatie mochten komen. Toen de vrouw, na een relatie van een jaar, zwanger werd, gebeurde er echter iets vreselijks. Coriolanus wilde niets met kinderen te maken hebben, dwong haar eerst haar kind te laten aborteren maar dat wilde de vrouw niet. Ze wilde juist een kind van hem! Coriolanus, duidelijk kwaad dat de vrouw niet naar hem luisterde, dreigde haar dat als ze ooit tegen iemand iets zou zeggen over hun relatie en dat dit kind zijn kind was; dat hij haar en haar hele familie zou laten verdwijnen, met andere woorden zou laten uitmoorden. De vrouw vertrok en Coriolanus dacht dat hij voor eeuwig van haar af zou zijn. Totdat ze, na de geboorte van haar zoon Collin, weer voor de deur stond van Coriolanus met het kind in haar armen. Coriolanus maakte de deur natuurlijk niet open, hij was op weg naar een vergadering en dus niet thuis. De schoonmaakster had de deur open gemaakt en de vrouw duwde haar kind in de armen van de schoonmaakster. "Zeg Coriolanus maar dat dit zijn kind is en wens hem veel succes met het!" De vrouw draaide zich om en liep weg, haar kind achterlatende bij zijn vader.

Coriolanus kon nu geen kant meer op, de schoonmaakster wist het al en ze had het natuurlijk al doorverteld aan een heleboel mensen; hij moest vanaf nu voor zijn zoon zorgen en daar was hij niet al te blij mee. Kinderen had hij nooit gewild. Zijn zoon verzorgde hij natuurlijk niet zelf; hij betaalde een paar kindermeisjes om ervoor te zorgen en Collin groeide op zonder de zorg van een moeder en van een vader. De enige mensen die enkel om hem gaven waren de mensen die voor Coriolanus werkte, deze zag hij dan ook eerder als zijn familie dan Coriolanus. De kok van het huis was als een vader voor hem en de kindermeisjes waren elk als een moeder voor hem. De haat jegens zijn echte vader groeide hier echter door; hij haatte het dat zijn vader zo weinig aandacht aan hem schonk. De kok leerde hem echter de dingen die een vader normaal aan een zoon zou moeten leren. Wanneer de kok vrije tijd had gingen ze samen buiten met een bal gooien of voetballen en kreeg hij toch nog wat steun van een soort 'vaderfiguur'. De kindermeisjes waren er voor hem als hij weer een van zijn vele nachtmerries had gehad; ze stonden altijd voor hem klaar. Het 's avonds zorgden ze ervoor dat hij met een gerust hart ging slapen en 's morgens maakten ze hem weer wakker. Zo ging het heel wat jaren door, totdat Coriolanus vond dat het nu wel genoeg was en dat hij maar voor zichzelf moest zorgen. De kindermeisjes werden ontslagen en ook de kok, waar de jonge Collin zo'n sterke band mee had gekregen, werd ontslagen. Er kwam een nieuwe kok voor in de plaats; dit was ook een aardige man, maar Collin heeft nooit meer een band willen scheppen met een van zijn vaders werknemers. Toen dit alles gebeurde, was hij pas 10 en de haat voor zijn vader groeide nog steeds.

Natuurlijk was het voor de tienjarige Collin makkelijk om vrienden te maken, ze wisten allemaal dat zijn vader de president was en wie wil nou niet vrienden worden met de zoon van een president! Dit waren dan ook geen echte vrienden voor Collin, ze lieten hem dingen doen die verkeerd waren. Zo ontwikkelde Collin zijn arrogantie en het streven om te winnen. Als twaalfjarige jongen kwam hij er echter achter dat het niet slim was om deze arrogantie te uiten en dit hield hij dan ook binnen. Gemene opmerkingen maakte hij niet meer, iemand slaan deed hij niet meer en het leek wel alsof hij het licht had gezien en probeerde een aardige jongen te zijn. Zijn vrienden hadden hem allang laten vallen en er waren al vele vrienden in de plaats voor gekomen, die hem ieder moment weer zouden laten vallen als ze hem niet meer nodig hadden. Toen Collin, als vijftienjarige jongen, eindelijk begon te puberen, begon hij ook meer tegen zijn vaders wil in te gaan. Wanneer de twee alleen in dezelfde kamer waren, eindigde dat meestal met een grote ruzie. Zijn vader kon er niet tegen als iemand niet naar hem luisterde, en de opstandige Collin had natuurlijk altijd een andere mening als zijn vader. Vaak eindigde de ruzie doordat zijn vader hem een klap verkocht, waardoor hij huilend naar zijn kamer ging en daar eindigde met een van de schoonmaaksters die hem een zak met ijs aanbood om een blauwe plek zo goed mogelijk te vermijden. De haat jegens zijn vader groeide hierdoor meer en de jongen ging vanaf zijn zestiende steeds meer zijn spieren trainen. Het was een goede afleiding voor hem en zo hoefde hij even nergens meer over na te denken. Hierdoor ontwikkelde hij zijn voorliefde voor trainen en sporten.

Toen hij achttien was, was hij eindelijk volgroeid en een volwassen jongeman. Doordat hij zoveel getraind had, had hij al een prachtig lichaam ontwikkeld waar meiden vaak voor vielen. Hierdoor ontwikkelde hij een soort player-achtig karakter. Hij flirtte vaak met vrouwen en liet ze zien dat hij interesse in ze had, maar die interesse bleef niet lang en hij was al snel uitgekeken om een vrouw, waardoor hij nooit een echte, vaste relatie heeft gehad. De ruzies met zijn vader werden ook steeds erger en erger, en nu Collin zelf ook spieren had gekweekt kon hij terug vechten. Het eindigde vaak met een gevecht, waarbij de wachten ze uit elkaar moesten halen; want als het moest zouden de twee doorvechten tot een van hen had gewonnen. Ze vonden dat ze zo weinig op elkaar leken, Coriolanus noemde hem zelfs een bastaard zoon, omdat Collin voor geen meter qua karakter op zijn vader leek. Maar dat was niet echt zo; want de twee waren bijna precies hetzelfde. De reden waarom hun karakters dan ook botsten is dat ze beiden wilden winnen en nooit wilden verliezen en dat ze beiden gezag wilden hebben en dat iedereen naar hen zou luisteren.

Op een dag werd het Collin teveel en hij wilde zijn vader onder twee ogen spreken en tijdens het gesprek liep het weer uit op een ruzie. De twee schreeuwden naar elkaar, maar niemand die hen kon horen vanuit het kantoor van zijn vader aangezien de muren zo dicht waren als wat om afluisteren te voorkomen. Zijn vader werd uiteindelijk zo woedend dat hij een wapen tevoorschijn haalde en tot grote schrik van Collin naar hem toe zwaaide. Het was een zwaard, een vlijmscherp zwaard en Coriolanus was verblind van woede. Collin sprong weg van het zwaard, maar werd volop geraakt op zijn rug. Hier heeft hij nog een enorm litteken van overgehouden. Hij wist precies waar zijn vaders pistool lag en greep die en zonder na te denken haalde hij de trekker over en schoot hij zijn vader door het hart. De oude man viel neer op de grond en was bijna meteen dood. Collin keek verschrikt toe, wetende dat hij de president van Panem had vermoord. Geschrokken sprong hij omhoog en draaide hij zijn vader op de rug. Hij voelde of de man nog leefde, maar deze was al gestorven. Doordat Collin echter op dat moment zo snel als hij kon handelde en zijn vader ergens heen bracht waar niemand hem zou vinden is niemand hier achter gekomen. Hij heeft gezegd dat Coriolanus er genoeg van had en vertrokken is, en dat hij zijn vader nooit meer heeft gezien. Op diezelfde dag sprak hij heel Panem toe en benoemde hij zichzelf, als enige en oudste zoon van Coriolanus, tot president van Panem.

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.


Laatst aangepast door Northern Lights op vr jan 17, 2014 11:31 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Collin James Snow   ma dec 23, 2013 1:27 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Collin James Snow
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Esmerald Snow//Winter

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: Capitol-
Ga naar: