IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Leonard 'Leo' Sablier

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leo Sablier

avatar

Name : Babs
Aantal berichten : 9
Tokens : 1

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Leonard 'Leo' Sablier   ma dec 23, 2013 7:43 am

Leo Sablier
Volledige naam: Leonard 'Leo' Sablier
Voornaam: Leonard (Leo)
Achternaam: Sablier
Bijnamen: -
Leeftijd: 16
Geslacht: Mannelijk
Seksualiteit: Heteroseksueel
District: 10
Straatnaam: -
Huisnummer: -
Baan: Fokker

Telefoonnummer: -
Dagboek: -
Family
[Daniel Sablier] [48] [Mannelijk] [Vader]
Helaas is mijn vader overleden in een grote brand...

[Lillybeth 'Lilly' Sablier - Rothchild] [40] [Vrouwelijk] [Moeder]
Helaas heeft mijn moeder het ook niet overleefd..

[Lillian Rothchild] [78] [Vrouwelijk] [Oma]
Samen met Oma Lillian proberen we het kleine bedrijf en wat we nog overhebben gaande te houden.. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten.


Personality
Houdt van: Dieren, rust, paarden
Heeft een hekel aan: Vuur, lawaai, opgesloten zitten
Beschrijving: Leo is een rustige, over het algemeen beleefde jongen die eerst denkt voordat hij spreekt. Hij zal niet snel degene zijn die zijn stem verheft, maar kan wel chagrijnig worden als je teveel tegen hem aanpraat. Hij is zeer intelligent, maar houdt zijn gedachten meestal voor zich omdat hij niet vreemd gevonden wil worden. Hij is zeer loyaal aan zijn familie en vrienden en zal voor ze door het vuur gaan. Hij is erg afhankelijk van zijn paarden, omdat ze zijn enige vorm van snel transport zijn en zal ze daarom niet snel afstaan of afgeven.

Appearance
Lengte: 1.73
Gewicht: 63 kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Donkerbruin
Bouw: Slank en ietwat tenger
Kleding: Over het algemeen simpele, redelijk losse kleding. Je zal hem nooit zo netjes gekleed zien.
Extra: Leo heeft een botbreuk gehad in zijn been die nooit helemaal geheeld is. Om deze reden is hij levenslang kreupel.

Leo is een ietwat tengere jongeman van 16 jaar oud. Hij draagt zijn lange, soms ietwat warrige zwarte haar meestal los, al doet hij het soms in een paardenstaart zodat het niet in de weg komt bij het werk. Hij heeft een groot nadeel ten opzichte van anderen in de vorm van zijn kreupelheid. Tot zijn grote opluchting is hij echter nog nooit voor de Hongerspelen gekozen, aangezien hij zich er pijnlijk erg van bewust is dat hij deze nooit zou winnen in zijn toestand. Zijn ogen zijn donkerbruin van kleur en lijken bijna zwart in het juiste licht. Verder kleed hij zich altijd redelijk simpel en losjes, aangezien zijn kleding toch wel vies wordt met het werk wat hij doet.

Vaardigheden
[Wanneer je jouw karakter aanmaakt, mag je in deze lijst maximaal 10 punten invullen, je mag zelf beslissen waar en hoeveel per vaardigheid. Andere punten kun je kopen met Tokens. Haal wat hier staat weg, dit geldt alleen als informatie.]

[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 1
[Vissen] 0
[Camoufleren] 1
[Knopen maken] 1
[Zwemmen] 0
[Jagen] 0
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 3
[Planten kennis] 1
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 2
[Boogschieten] 1
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 0

Verleden
Leo is geboren op een boerderij in district 10. Het was zeer zeker geen grote boerderij, maar wel eentje met wat paarden, koeien, schapen en ander vee. Hij leefde bij zijn moeder, vader en oma in, gezelschap wat hij maar al te graag op prijs stelde. Ze hadden het niet breed, maar zeker genoeg om rond te komen. Hier is Leo dus ook redelijk zorgeloos opgegroeid met relatief weinig zorgen. Het capitool en de Hunger Games leken ver weg, totdat de eerste Reaping plaatsvond. De arme jongen had bevend tussen de andere jongens gestaan die wachtten totdat het arme lam voor de slachtbank geroepen zou worden. Gelukkig hij niet.

Maar voor iemand die dacht dat het capitool de grootste dreiging zou zijn wat hij ooit zou ontmoeten, viel het toch zeer tegen. Een paar weken later werd hij gewekt door gebonk op zijn deur en paniekerig geschreeuw. Toen hij ontwaakte, rook hij het meteen. De zure stank van brandend hout en rook. De boerderij stond in brand. Hij en zijn oma wisten te ontkomen, maar niet zonder zekere schade. Leo's been raakte verbrijzeld onder een vallende plafond balk en zijn ouders hebben de brand nooit overleefd. Het vuur had de weg naar hun slaapkamer afgesneden. Vanaf dat moment was Leo nog maar alleen over met zijn oma en zijn lange lijdensweg naar gedeeltelijke genezing begon. Zijn been heelde wel langzaam, maar geld voor een fatsoenlijke behandeling hadden ze niet, waardoor de breuk nooit helemaal heelde. Voor zijn leven lang zou Leo kreupel blijven. De enige manier waarop hij zich nog redelijk snel kon voortbewegen, was te paard.

Het familiebedrijfje slonk langzaam tot ze nog maar een paar runderen overhadden en een handjevol paarden. Hij en zijn oma konden nou eenmaal geen knechten betalen en zelf de dieren onderhouden was zwaar. Elk jaar is de Reaping weer een grote dreiging voor de jongeman, die nog steeds hoopt dat hij nooit gekozen zal worden. Want als hij eenmaal gekozen wordt, zal hij er waarschijnlijk niet meer levend uitkomen.Laatst aangepast door Leo Sablier op ma dec 23, 2013 7:48 am; in totaal 2 keer bewerkt (Reden van aanpassing : IK BEN EEN VERGEETACHTIGE MUTS)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Leonard 'Leo' Sablier   ma dec 23, 2013 7:52 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Leonard 'Leo' Sablier
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 10-
Ga naar: