IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 » Ideeën voor Gebieden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: » Ideeën voor Gebieden   di okt 08, 2013 8:33 pm

Ideas
May the odss be ever in your favor

Zoals jullie weten is Hunger Games een forum waar je enkel in je eigen district mag zijn en niet naar de andere districten mag gaan. Hierdoor moet ieder district veel gebieden hebben, zodat de leden van een district genoeg plek hebben om in te RPG'en en niet snel verveeld raken erin.

Natuurlijk is het onmogelijk om helemaal alleen alle gebieden te verzinnen, want dat zou betekenen dat ik eigenlijk dertien hele RPG forums moet maken, wat erg veel is. Daarom vraag ik hierbij jullie hulp. Jullie mogen hier je creativiteit los laten en mij vertellen welke gebieden je graag zou willen zien in de districten. Dit mogen straatnamen zijn, natuurgebieden, winkels et cetera. Onthoud wel dat ik niet alles kan accepteren!

Gelieve dit lijstje in te vullen:
Code:
Naam gebied:
Beschrijving gebied:
District waar het gebied komt:
Waarom?:
Met vriendelijke groeten,
Het team.

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
Slytherat

avatar

Name : L. from Lisa c:
Aantal berichten : 228
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: » Ideeën voor Gebieden   wo dec 25, 2013 4:25 am

Naam gebied; Bothin Avenue
Beschrijving;  De meeste elektronica wordt hier gemaakt en uitgevonden. Je zal hier geen één huis vinden waar dat ze er niet mee werken dit komt doordat de straat tussen de grote fabrieken staat. Als je rustig wilt wonen is dat niet de juist plaats.
District waar het gebied komt; District 3
Waarom; -


Naam gebied; Harkins Way
Beschrijving; Deze straat gaat regelrecht naar het midden van District 3. Het is de langste straat van het district waar er vele woningen staan, fabrieken zal je hier niet tegen komen, maar de straat gaat wel regelrecht naar de fabrieken.
District waar het gebied komt; District 3
Waarom; -

________

Naam gebied; Leycroft Ally
Beschrijving; Leycroft Ally is één van de rijkste wijken in District 4. Veel vis wordt daar verkocht aan de inwoners van het District. Eens om de zoveel tijd zal je daar wel eens een markt spotten waar dat mensen hun oude spullen verkopen.
District waar het gebied komt; District 4
Waarom; -

Naam gebied;  Rincon Quay
Beschrijving; Rincon Quay is gevestigd aan de kant van het water. Veel visser gaan hier wonen wegens de goede verbinding met het water. Je zal er altijd veel volk zien rondlopen heen en van het water, soms geladen met emmers vol vis. Het is er misschien wel één van de beste visplaatsen van heel District 4.
District waar het gebiedkomt; District 4
Waarom; -

________

Naam gebied; La Vita Square
Beschrijving;  La Vita is het plein van Dictrict 5, het is de plek waar de meeste kraampjes zijn waar dat je voedsel en andere benodigdheden vind.
District waar het gebied komt; District 5
Waarom; -

Naam gebied; San Felice
Beschrijving; San Felice is beter bekent als het midden van Dictrict 5. Het is er één grote kerncentrale en de enige mensen die daar wonen zijn de mensen die dag en nacht moeten kunnen ingrijpen als er iets fout loopt in de kerncentrale.
District waar het gebied komt; District 5
Waarom; -


________

Naam gebied; Orbison Street
Beschrijving;  Een straat die vlakbij de ingang van de mijnen ligt. Het is niet de meest veilige plek wegens het instorting’s gevaar maar toch wonen er enkele mensen. De meeste die er wonen werken zelf in de mijnen of hebben familie die er in werkt.
District waar het gebied komt; District 12
Waarom; -


Naam gebied; Hollow Pike
Beschrijving;  Hollow Pike is een straat die aan de rand van het District ligt. Het is er niet erg proper en van een weg is er geen spraken. Het is er één en al modder, zelfs wanneer dat het niet geregend heeft. De huizen zijn er zeer onstabiel en bij slecht weer is er veel kans op overstromingen.
District waar het gebied komt; District 12
Waarom; -

-----------------

Dit zijn er toch al enkelen, hoop dat je er wat mee kan & zal zien of ik nog wat kan bedenken. c:

EDIT;


Naam gebied; Saint Jean East
Beschrijving;  Zoals de naam het zelf zegt bevind deze straat zich aan de Oostkant van het District. Het bevind zich vlakbij een berg en mijn waar ze hun fabrieken hebben staan. De meeste huizen hier zijn van een stevige steen gemaakt en zijn vrij groot. Het is er wel niet altijd even veilig want losse stenen durven van de berg af te rollen en stukken kunnen afbreken.
District waar het gebied komt; District 2
Waarom; -

Naam gebied;  Whispering Brook
Beschrijving;  Whispering Brook is een groot plein waar dat er op slechtere dagen zeer veel wind is. Mensen beweren dat ze soms stemmen kunnen horen als er wind is. Sommige denken dat het de stemmen zijn van overleden mensen, anderen geloven daar niet in en zeggen dat het gewoon de wind is.
District waar het gebied komt; District 2
Waarom; -

________

Naam gebied; Donohue Route
Beschrijving;  Donohue Route is een lange en brede baan. Aan de rechterkant van de baan staan er rijen huizen terwijl er aan de linkerkant juist allemaal fabrieken staan. De baan loopt uit op een zeer klein rond parkje, er staat juist één bank en maar enkele bomen. Hier is er veel verkeer.
District waar het gebied komt; District 6
Waarom; -

Naam gebied; Partlow Ally
Beschrijving; Een rustig en klein straatje. Het is te klein om met een auto of ander voertuig door te komen dus is het er zeer veilig om rond te lopen. Hier zijn alleen maar huizen en geen fabrieken. Kinderen kunnen hier veilig spelen.
District waar het gebied komt; District 6
Waarom; -

________

Naam gebied; Woodglen Square
Beschrijving; Woodglen Square is gelegen tussen de bomen. Aan de rand staan er allemaal fabrieken waar dat de houthakkers overdag in leven en hun hout heen brengen. In het midden is er een groot plein dat wordt omringt door vele huizen waar families kunnen wonen. Al de huizen zijn er praktisch gemaakt van hout, vele zijn echter niet water dichten en de huizen zijn zeer klein.
District waar het gebied komt; District 7
Waarom; -

Naam gebied; Eagelwood Road
Beschrijving;  Een drukke baan dat veel gebruikt wordt om hout van Woodglen Square te transporteren. Aan de rand zijn er enkele kleine zijstraatjes die leiden naar verschillende huizen die omringt worden door enkele bomen. De wegen zijn op veel plaatsen kapot en op soms is er zelfs geen spraken meer van een echte weg, enkel modder.
District waar het gebied komt; District 7
Waarom; -_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» Ideeën voor Gebieden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Progamma Halloween Gala
» Sluit Surabaya Zoo! {Petitie}
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.
» Indoor Soccer [ALLEEN VOOR DE LEERLINGEN DIE ZICH TIJDIG HEBBEN AANGEMELDT]
» eindelijk beter, helemaal genezen voor t eerst weer buiten

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I M P O R T A N T :: Bulletin Board :: Ideas-
Ga naar: