IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Callista Swan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Callista Swan

avatar

Name : Chi
Aantal berichten : 23
Tokens : 10

BerichtOnderwerp: Callista Swan   ma dec 23, 2013 9:02 am

Callis
Volledige naam: Callista Swan
Voornaam: Callista
Achternaam: Swan
Bijnamen: Callis
Leeftijd: 18
Geslacht: Female
Seksualiteit: Heteroseksueel
District: 1
Straatnaam: -
Huisnummer: -
Baan: Parfumeur

Telefoonnummer: -
Dagboek: -
Family
[Crystal Steillos] [38] [Female] [Moeder]
Crystal Steillos is mijn moeder.. helaas, want ze kijkt bijna nooit naar mij om, hoe dat ik me bijvoorbeeld voel, en doet maar waarvan zij denkt dat het goed is.

[Keith Swan] [40] [Male] [Vader]
Keith Swan is mijn vader, maar hem zie ik niet zo vaak. Meestal is hij aan het werken en mijn moeder heeft gezegd dat ik hem dan moet laten doen, en hem beter niet kan storen.

[Silver Swan] [11] [Female] [Kleine zus]
Silver is eigenlijk de enige waarmee ik echt een band heb in mijn familie, helaas is ze momenteel te ziek en kan ik niet veel met haar doen...

Personality
Houdt van: Stilte, ergens zeker van zijn, bloemen, natuur
Heeft een hekel aan: Druktes, de honger spelen, pesterijen
Beschrijving: Callista Swan is eerder een persoon die vaak alleen is dan dat ze bij anderen te vinden is. Door het feit dat ze vroeger nooit echt veel aandacht heeft gekregen van haar ouders voelt ze zich in de steek gelaten, vooral omdat als ze wél aandacht krijgt het alleen maar over de dingen gaat die haar moeder leuk vind. In de tijd dat haar zus nog gezond genoeg was bracht ze bijna alle dagen met haar door, maar sinds dat nu onmogelijk is wegens een onbekende ziekte die Silver heeft gevat is ze weer gedoemd om alleen te zijn. Ze maakt dan ook niet snel vrienden en doet zich vaak depressief voor, voor zich uit starend. Haar antwoorden zijn dan ook vaak niet compleet en dat maakt haar geheimzinnig, mysterieus.

Appearance
Lengte: 1.67
Gewicht: 47 kg
Huidskleur: Heel licht
Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Goudkleurig
Bouw: Slank gebouwd, bijna mager. Ze heeft smalle heupen en smalle schouders, en samen met haar magere gestalte zorgt dit voor een tedere uitstraling
Kleding: Vaak draagt Callista lichte kleding, met een blauwe broek. Maar wanneer het wat warmer is durft ze ook wel eens een rok aan te trekken.
Extra: Donkerrode lippen

Callista Swan is een grote, maar magere meid. Ze draagt vaak lichte bloesjes gepaard met een iets donkerdere broek of rok. Callista's haar is lang krullend en reikt tot de helft van haar rug. Vaak draagt ze d'r haar los. Eigenlijk is ze wel redelijk knap, en met haar tedere gestalte maakt haar dat ook totaal onschuldig, wat ze dus niet is.

Vaardigheden


[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 2
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 0
[Jagen] 0
[Sluipen] 1
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 3
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 4
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 0

Verleden
Callista was geboren toen haar ouders nog maar net echt samen waren. Ze was eerder een 'ongelukje' en werd daarom ook eerder beschouwd als een last. Tot haar zevende was ze enigskind, tot haar ouders besloten er nog een bij te nemen. Silver, haar jongere zus, kreeg altijd meer aandacht dan zij ooit heeft gekregen. Maar jaloezie jegens het meisje voelde ze nooit, in plaats daarvan besloot ze om vriendschap met haar te sluiten. Ze beschouwde haar jongere zus dan ook eerder als haar beste vriendin. Maar toen er eens een brand was geweest in het huis waar Callista leefde en haar zus gauw nadien ziek viel, had ze weer niemand. Silver had teveel rook ingeademd en dat zorgde ervoor dat haar zus slecht kon ademen. Sinds dien gaat ze er weer alleen op uit. En dit heeft zijn gevolgen gehad. Op een dag dat ze alleen op straat liep en andere meisjes tegenkwam, die even oud als haar waren, werd ze de hele tijd gepest. De pesters zeiden haar dat haar zus het nooit zou overleven, en dat ze maar beter op konden geven met haar beter proberen te maken. Waarom ze dit zeiden wist ze niet, maar het heeft wel degelijk invloed op haar gehad. Sinds die dag bestudeerd Callista planten, en zoekt ze naar kruiden die haar zuster misschien terug goed konden maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Callista Swan   ma dec 23, 2013 9:09 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Callista Swan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 1-
Ga naar: