IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 » Acylin Venox «

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Acylin Venox

avatar

Name : »Quinty«
Aantal berichten : 10
Tokens : 1

BerichtOnderwerp: » Acylin Venox «    ma dec 23, 2013 1:15 pm

Acylin Venox
Volledige naam: Acylin Bella Venox
Voornaam: Acylin
Achternaam: Venox
Bijnamen: Ace / Ven
Leeftijd: 18 Jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Seksualiteit: Thinks: Straight | Unknowingly: Bi
District: 1
Straatnaam: -
Huisnummer: -
Baan: Potion Master (making potions with herbs)

Telefoonnummer: -
Dagboek: -
Family
[Sable Venox] [42 Jaar] [Man] [Vader]
I only remember you being drunk, like every goddamn time. I'm so happy you're finally out of my life!

[Felina Venox] [40 Jaar] [Vrouw] [Moeder]
Once dad was gone, you found yourself someone better and left me to die? I don't even liked you in the first time you stupid sadistic abusive f*cking wh*re!

[Gabriël Venox] [12 Jaar] [Vrouw] [Jonger zusje]
You were nice to me and you're the bad example of our parents problems. It's a shame you died, little sis. If I could, I would have killed dad for what he did to you!

Personality
Houdt van: Alleen zijn, het bos, kruiden zoeken, experimenteren
Heeft een hekel aan: Drukte, vervelende vragen, zoetsappig gedrag.
Beschrijving: Acylin is een beetje vreemd meisje. In onze tijd zou ze worden bestempeld als emo. Ze houd ervan om alleen te zijn en in het bos rond te dwalen, waar ze het liefst de hele dag kruiden zoekt om nieuwe dingen mee te doen. Ze heeft een slechte jeugd gehad, wat er voor heeft gezorgd dat ze koud en lichtelijk gevoelloos is geworden. Ze heeft de neiging om mensen af te katten en als je d'r echt kwaad maakt is ze behendig met het aanvallen met scherpe nagels en een even snelle tong. Ondanks dat zal ze in het begin erg schuw en verlegen overkomen, later zal ze iets meer 'ontdooien', al zal je d'r nooit echt uit d'r schulp krijgen.

Appearance
Lengte: 1.88m
Gewicht: 72KG
Huidskleur: Licht getint
Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Asgrijs
Bouw: Fijn, rond op de juiste punten
Kleding: Meestal donker en iets met een capuchon.
Extra: Een aantal littekens op haar rug, armen en buik en een kleine tattoo op haar schouderblad in de vorm koolwitje.

Acylin is een lang en slanke jongedame. Ondanks haar vreselijke jeugd is ze uitgegroeid tot een mooie dame, iets wat menig mannenharten heeft laten smelten. Ze heeft kort tot halflang donkerbruin haar en asgrijze ogen, die meestal koud en kil staan. Ze draagt meestal donkere kleding of iets met een capuchon, die ze graag op houd zodat mensen haar niet herkennen. Ze heeft een getekend gezicht, waardoor het lijkt alsof ze altijd kwaad kijkt. Haar handen zijn erg fijn en haar nagels zijn altijd gelakt en scherp gevijld.

Vaardigheden
[Wanneer je jouw karakter aanmaakt, mag je in deze lijst maximaal 10 punten invullen, je mag zelf beslissen waar en hoeveel per vaardigheid. Andere punten kun je kopen met Tokens. Haal wat hier staat weg, dit geldt alleen als informatie.]

[Vuur maken] 1
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 1
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 0
[Jagen] 1
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 3
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 1
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 2
[Zwaard vechten] 1
[Vechten] 0

Verleden
Acylin is geboren in een vrij rijke familie aan de buiten randen van District 1. Haar ouders waren onder druk getrouwd en het was niet gepland dat Felina zwanger zou raken. Zij en Sable konden dan ook helemaal niet met elkaar over weg en dat werd afgereageerd op hun dochter; Acylin. Felina was vaak alleen thuis met Acylin, terwijl Sable aan het werk was en zichzelf daarna dronken voerde in een café, zodat hij de druk thuis aankon. Hierdoor was hij ook altijd heel erg agressief en sloeg zonder reden Acylin met zijn riem of gewoon met de vlakke hand. Felina kon het niet aanzien, maar kon ook niet tegen haar man op. Omdat ze niets kon doen, kwam ze langzaam in een depressie terecht en werd daardoor zelf ook erg agressief tegenover Acylin. Acylin moest al vanaf jonge leeftijd helpen met het huishouden en als er iets niet naar behoren was, kreeg ze een slag of een stomp van een van haar ouders.
Toen Acylin vijf jaar oud was, werd haar jongere zusje Gabriël geboren. Acylin wist dat haar hetzelfde zou overkomen als dat bij haarzelf was gebeurd. Sable was steeds vaker en vaker dronken en begon zelfs handtastelijk te worden in de richting van zijn oudste dochter.
Voor haar achtste verjaardag kreeg Acylin een geheimzinnig boek, een oud bezit van haar oma, waar een heleboel recepten in stonden voor drankjes. Sindsdien begon het meisje met het zoeken naar de planten die ze nodig had en het maken van verschillende soorten drankjes, om te genezen en om te doden. Vergif maken was haar specialiteit en al snel werd ze een heks of gifmengster genoemd. Ze vond het allemaal maar best, ze had iets gevonden waar ze goed in was en iets waarbij ze haar ouders op een afstand kon houden.
Acylin was net twaalf jaar oud toen haar vader het huis afbranden in een poging om haar moeder om het leven te brengen. Iedereen overleefde het ongeluk en niemand werd bestraft, omdat Sable zichzelf er goed uit had weten te praten. Felina werd hierdoor wel steeds agressiever en depressiever, wat weer werd afgereageerd op Gabriël. Acylin's jongere zusje was net zes jaar oud toen en kwam vaker schuilen bij haar grote zus, huilend en trillend omdat ze bang was dat Sable of Felina weer ging slaan.
Op de dag dat Gabriël twaalf jaar oud werd, Acylin was toen net zeventien, ging het mis. Sable kwam stomdronken binnen waggelen en sloeg Gabriël, zonder reden, tegen de grond aan. Jammer genoeg raakte ze de punt van de tafel met haar hoofd en was ze opslag dood. Sable is toen gevlucht en niemand heeft meer iets van hem vernomen. Felina had in die tijd al een paar jaar een affaire met een andere man en vlak na het verdwijnen van Sable is ze hertrouwd. Ze lieten het huis en alles erop en eraan na aan Acylin, die net achttien was geworden, en verlieten district 1 om in het Capitol te gaan leven. Sindsdien leeft Acylin alleen, levend van het maken van drankjes om te verkopen en heel af en toe verzoeken aanneemt om iemand te vergiftigen.  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: » Acylin Venox «    ma dec 23, 2013 10:13 pm

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
» Acylin Venox «
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 1-
Ga naar: