IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kenneth Lucas Westwick

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morata~

avatar

Name : Soof c:
Aantal berichten : 123
Tokens : 11

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Kenneth Lucas Westwick   di dec 24, 2013 12:34 am

Kenneth Westwick
Volledige naam: Kenneth Lucas Westwick
Voornaam: Kenneth
Achternaam: Westwick
Bijnamen: None yet ~
Leeftijd: 28 years
Geslacht: Male | Mannelijk
Seksualiteit: Heteroseksueel
District: Capitol
Straatnaam: Pine Street
Huisnummer: 45
Baan: Head Gamemaker

Telefoonnummer: 00 48 07 95 65
Dagboek: x

Family
[David Westwick] [46 years, deceased] [Male] [Father]
Trots op zijn plaats in het Capitol en zeker zijn uiterlijk, ging hij door het leven. David, de vader van Kenneth, groeide op in een van de rijke gezinnen in de hoofdstad van Panem en stond zeker niet bekend om zijn gulle trekjes. De jongeman was altijd bezig met zijn toekomst en hoe hij deze beter kon maken. Op een dag ontmoette hij de lieftallige Catheline, waar nog een heel verhaal aan zat vastgeknoopt. David kreeg al snel zijn eerste zoon en twee jaar later zijn tweede, Kenneth en Dan. David stierf toen hij 46 was, een ongeluk op zijn werk werd hem fataal. Nog steeds moet de zaak onderzocht worden. De dood van de vader had een grote impact op de kleine familie.

[Catheline Westwick] [51 years] [Female] [Mother]
Ze was 23 toen ze zwanger was van Kenneth en nog maar een paar maanden daarvoor had ze haar toekomstige man David ontmoet. De twee tortelduifjes wilden wel een kind, ja, dus besloten ze het te houden. Twee jaar later werden ze beloond met een tweede. Catheline was vroeger een vrolijk meisje dat nergens kwaad onder zag, maar omdat ze plots, door het trouwen met David, zoveel macht kreeg, is ze veranderd in een ernstige diva, die concurrentie met een vingerknip uit de weg zal ruimen.

[Dan Westwick] [26 years] [Male] [Brother]
Kenneth’s jongere broertje, meer de dagdromer. Dan was altijd bezig met zijn eigen ideeën en was erg gehecht aan zijn vader. Dan is meteen uit huis getrokken toen zijn vader stierf en Kenneth heeft hem daarna nog maar enkele keren gezien.

Personality
Houdt van: Zekerheid, macht & rust
Heeft een hekel aan: Onduidelijkheid, in de kou gelaten worden & drukte
Beschrijving: Vroeger was Kenneth een gelukkig iemand en was blij met zijn kleine, maar zeer hechte familie. Hij stond meer bekend als een vrolijk iemand die gewoon zijn best deed op school en gewoon met zijn familie omging. Maar na een groot omslagpunt in zijn verleden [zie geschiedenis voor dat stukje] is Kenneth geheel veranderd. Voor mensen die hij nu zal ontmoeten zal hij vooral voorkomen als wantrouwig en koud. Hij laat niet [meer] met zijn gevoelens sollen en zal deze ook door een mentale muur beschermen. Kenneth heeft een hekel aan mensen die door blijven vragen en zijn tekens van irritatie niet zullen zien. Als Kenneth bezig is met werk, richt hij zich alleen maar daarop, heb je andere zaken te vermelden? Dan kan je gewoon genegeerd worden of laat hij je gewoon uit de ruimte zetten. Deze man gebruikt de macht die hij krijgt toegewezen en zal nooit terugkrabbelen op iets wat hij gedaan heeft. Zekerheid heet dat.

Appearance
Lengte: 1,85 meter
Gewicht: 77 kilo
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Bruin
Bouw: Een lange en slanke man, niet echt gespierd, maar daar liggen zijn interesses ook niet.
Kleding: Voor op het werk draagt Kenneth altijd pakken en thuis draagt hij gewoon wat er ook in de kast ligt.
Extra: Een half weggeschrobde tattoo op zijn rechterzij.

Kenneth zal in het openbaar altijd net gekleed zijn, de tijden van sweatshirts en joggingbroeken zijn voor hem allang voorbij. Zijn haar zit vrijwel altijd in een nette scheiding en natuurlijk met wat gel. Hij verft zijn haar niet zoals meerdere Capitiol bewoners wel zouden doen en draagt liever geen zeer opvallende kleding, al had hij vroeger natuurlijk wel zo zijn fases. Toch heeft hij een hekel aan rimpels en zal hij deze met alle macht willen bestrijden, al is dit nog niet nodig met zijn 28 jaar.

Vaardigheden
[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 1
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 1
[Jagen] 0
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 2
[Planten kennis] 2
[Bouwen] 2
[Mechanica] 2
[Zweep] 0
[Boogschieten]
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 0

Verleden
Waar moet het beginnen? Kenneth werd geboren in een nog kleine familie. Hij had tot zijn tweede jaar alleen maar een vader en een moeder, maar al snel kreeg hij er een broertje bij, Dan. Maar daarvoor was allemaal al zo veel gebeurd. Cathelina was een wat armer meisje, terwijl David uit een rijk gezin kwam. Kenneth’s moeder was eigenlijk al uigehuwelijkt aan een ander, maar David had zoveel meer te bieden dan die ander. Cathelina is daarbij gelijk overgestapt naar David’s zijde. Dus de relatie tussen zijn moeder en vader was zeker niet perfect te noemen. Er was vaak ruzie en Kenneth zag dat zijn broertje vaak tegen zijn moeder schreeuwde om zijn vader te beschermen. Kenneth zelf bleef neutraal en hield zich er maar niet mee bezig. Maar toen ging alles fout. Kenneth en Dan waren klaar met hun middelbare scholen en zaten aan het begin van hun opleidingen, het dromertje Dan had gekozen voor wat exotischere termen dan Kenneth zelf. Hun moeder kwam hun gedeelde werkkamer binnen en bracht hen het nieuws dat hun vader was gestorven aan.. een onbekende oorzaak. Kenneth keek zijn moeder fronsend aan, ze leek er helemaal niet verdrietig onder te zijn. Dan had dit blijkbaar ook door, maar omdat hij en zijn vader zoveel meer met elkaar waren omgegaan.. ging hij helemaal door het lint. Beschuldigingen werden zijn moeder’s kant op gegooid en uiteindelijk wendde zijn broertje zich tot hem. Hij vroeg wat hij van die ‘feeks’ van een vrouw vond, maar Kenneth wist niet wat hij hierop moest zeggen. De stilte bleek genoeg te zijn voor Dan, die na een paar dagen het huis voor goed had verlaten.

Zijn moeder trok zich niets van het gebeuren aan, ze bracht alleen één verandering aan. Dan werd uit haar erfenis geschrapt en ze wilde niets meer weten van haar ex-zoon. Kenneth zag zijn moeder veranderen in iets waar hij totaal niet van hield. Hij was 22 en dus had hij een goed excuus uit huis te gaan. Ergens had hij het wel moeten zien aankomen, dat zijn moeder zo zou worden als zijn vader zou sterven. Ze had toch alleen maar gekozen voor hem voor haar eigen toekomst. Kenneth trok weg uit Bay Avenue en kocht een appartement in de Pine Street, dichterbij de binnenstad, waar hij makkelijk naar een baan kon zoeken. Hi vond daar een tijdelijke baan als ober in een zeer populair restaurant, terwijl hij nog verder ging met zijn studie. En daar.. daar begon eigenlijk alle ellende.

Het was zoals gewoonlijk een drukke dag en Kenneth haastte zich langs de verschillende tafeltjes om de verschillende bestellingen van de klanten op te nemen. De jongeman stopte bij een van de tafeltjes en meteen vielen zijn ogen op een prachtige vrouw, haar licht bruine haar viel over haar schouders en de uiteindes waren gekruld. Bijna liet hij zijn notitieboekje vallen en de jongedame giechelde om zijn gezicht. Kenneth herstelde van zijn black-out en met een grote schaapachtige grijns schuifelde hij naar haar toe om haar bestelling op te nemen. Toen ze haar eten had gekregen kon hij er niets aan doen dan haar soms even een blik te werpen, ze was toch o zo mooi! Toen de avond voorbij leek te zijn en het restaurant werd gesloten, botste hij tegen haar op. Geheimzinnig liet ze haar hand over de zijn glijden en propte er een klein roze papiertje tussen. Verbaasd keek hij naar zijn hand, maar toen hij weer opkeek was ze verdwenen. Toen hij thuis was gekomen streek hij het papiertje glad en meteen verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Een adres, naam en telefoonnummer, wat een avond.

En zo gingen er drie jaar voorbij, Chanel en hij leken wel de twee grootste tortelduifjes van het Capitol. Ze hadden zelfs samen tattoos op hun zij gezet met elkaars naam. Oh wat was hij toch tot over zijn oren verliefd. Kenneth had zijn studie afgesloten en had een baan gekregen assistent directeur van een groot mode-bedrijf. Chanel werkte daar als secretaresse en dus hadden ze elke dag wel tijd voor elkaar. Op een avond had Kenneth een speciaal etentje geboekt voor de twee, hij was van plan Chanel ten huwelijk te vragen, omdat hij niet wist met wie hij gelukkiger kon worden. Toen ze beiden klaar waren met hu hoofdgerecht en de obers een grote coupe kleurig ijs hadden gebracht stond Kenneth op en liep hij naar zijn geliefde op. Zonder iets te zeggen ging hij op zijn knie zitten en hield hij een hand uit met daarin een doos met een prachtige ring. Een warme glimlach stond op zijn gelaat en hij keek naar Chanel. Alleen.. haar reactie was niet wat hij had verwacht. De vrouw fronste even en stond zelf ook op. Tranen stonden in haar ogen en ze schudde langzaam haar hoofd. Kenneth’s mond viel open en het doosje viel uit zijn handen. Chanel sprak trillend wat woorden, maar ze waren te onduidelijk voor hem om te horen. Vervolgens mompelde ze een excuus en rende weg, weg van hem en hun toekomst. Zijn hart leek langzaam in duizenden stukken te vallen en verslagen zakte hij terug in zijn stoel.

De volgende fase was woede, grote hongerige woede. Toen Kenneth in hun gedeelde appartement terugkwam was Chanel vertrokken en had Channel een briefje in haar krullende handschrift achtergelaten. Ze kon niet meer bij hem zijn na dit alles, maar Kenneth kon—nee wilde dit niet begrijpen. Woedend schopt hij een paar stoelen om en viel met zijn gezicht op zijn kussen op zijn bed. Tranen stroomden langs zijn gezicht en hij schreeuwde een paar minuten in het zachte witte ding. Wat had hij zich vernederd, wat had hij zich laag laten zinken. De volgende dag op zijn werk kwam hij Chanel tegen, ze zag er niet goed uit, maar Kenneth zou nog over kunnen komen als normaal. Misschien verslapen omdat zijn haar wat in de war zat. De twee zeiden geen woord tegen elkaar en hun medewerkers merkten dit natuurlijk al snel op. Humeurig als hij was stuurde hij iedereen weg uit zijn kantoor en begon er te ijsberen. Zo nu en dan wierp hij een vurige blik door het raam naar Chanel die werd ‘getroost’ door haar vriendinnen. Verraders. Kenneth nam een paar keer diep adem, pakte toen zijn jas en meldde zijn baas dat hij ontslag nam. Met grote passen verliet hij het gebouw, maar werd plots tegengehouden door.. Chanel. Hij draaide zich snel om en hoorde haar wat mompelen. Dat ze in een moeilijke tijd had gezeten en niet helder had na kunnen denken. Kenneth rukte zijn hand los en snoof woedend. “Als je echt van me had gehouden, dan had dat je niet uitgemaakt.” Siste hij en liep weg, Chanel huilend achterlatend.

Na drie jaar van hard werken schopte hij het tot Head Gamemaker. Kenneth had niets meer geschopt van zijn sociale leventje dat hij in kapotte stukken had achtergelaten. Nog steeds heeft hij een vage versie van zijn tattoo op zijn zij en is hij ontzettend prikkelbaar als er werd gesproken over vriendjes of vriendinnetjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Kenneth Lucas Westwick   wo dec 25, 2013 12:11 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Kenneth Lucas Westwick
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: Capitol-
Ga naar: