IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Starry Night

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sketchy

avatar

Name : Dino
Aantal berichten : 55
Tokens : 12

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Starry Night   vr jan 03, 2014 1:08 pm

CHARACTERSArnie lijkt alles te hebben; aanzien, geld, macht, een goed gevoel voor humor en een flink stel hersens. De man zou moeten blaken van zelfvertrouwen. Maar het grootste deel van die dingen kunnen Arnold eigenlijk vrij weinig schelen. Alle vrienden die hij heeft kennen hem niet echt. Alle mensen die in hem geloven; geloven in een leugen. Arnold Fox is een bedrieger. Hij is charmant en weet iedereen van zijn mening te overtuigen, door zijn manier van praten en de blik in zijn ogen. Er zijn maar een paar mensen die hem kennen zoals hij is; een gebroken man, opzoek naar gerechtigheid. Hij heeft veel kanten. Daarbij hoort ook een vrolijke, beetje maffe kant - iedereen noemt hem zelfs "Arnie" vanwege zijn speelse karakter. Soms kan hij ook agressief worden, al zal hij nooit iemand echt pijn doen. Niet opzettelijk, in ieder geval. Hij geeft werkelijk om de mensen in zijn district. Je moet even graven om dat laatste beetje eerlijkheid en zachtzinnige in hem te vinden. Het ligt begraven onder zijn woede en alles dat hij heeft meegemaakt. Arnie is geen slechte man. Hij heeft spijt van de fouten die hij heeft gemaakt. Als er iemand is die teleurgesteld in hem is, dan is het Arnie zelf wel. Achter zijn brede, plagerige grijns zit een hoop onzekerheid verborgen. Maar soms, op een bijzondere dag, is zijn glimlach oprecht.

Arnie Fox.
41.
District 6.
Mentor.
starship ranger becky , @ atfCara is een zachtaardig meisje. Ze zou - bijna letterlijk - nog geen vlieg kwaad doen. Introvert, dat is een woord dat veel valt bij de mensen die haar kennen. Ze denkt altijd na voordat ze iets zegt of doet, is een beetje dromerig, en praat vaak alleen wanneer dat echt nodig is. Toch is ze verrassend avontuurlijk. Ze schrijft sprookjesachtige verhalen en het liefst wil ze de wereld verkennen. Maar dat is onmogelijk in Panem. Haar saaie, simpele en armoedige leventje is de realiteit die ze iedere dag onder ogen moet komen. Cara beseft heel goed dat haar leven nooit echt zal veranderen. Behalve als ze in de Spelen terecht komt natuurlijk - maar ze is er vrijwel zeker dat dat geen positieve draai aan haar leven zou geven. Ze is idealistisch, maar niet achterlijk. Op het eerste gezicht lijkt ze een kwetsbaar meisje, maar Cara is een scherpe denker en zeker niet naïef. Sterker nog, ze kan heel doortastend zijn en weet de 'goede' mensen van de 'slechte' mensen te onderscheiden. Ook al lijkt de grens tussen die twee dingen steeds kleiner te worden. Haar familie kent ook een speelsere kant van haar, die graag danst en neuriet en verhalen verteld. Cara kan zo een prachtig verhaal uit haar duim zuigen - en dat doet ze ook iedere nacht; zo dat haar broertjes en zusje even hun zware dag vergeten en heerlijk in slaap kunnen vallen.

Cara Crimson.
16.
District 7.
Citizen.
starship ranger becky , @ atf
Benjamin heeft maar één wens: een kans om ooit piloot te worden. De hovercrafts, mini-vliegtuigen en helikopters die boven zijn huis heen en weer gaan weten altijd zijn aandacht te trekken. Hij heeft nog nooit gevlogen, maar hij weet zeker dat er niets mooier kan zijn dan dat. Bewegen door de lucht, weg van alle regels en vervelende mensen. Vrijheid.
Maar helaas ziet de toekomst voor Ben er niet zo luchtig uit. Zijn hoge intelligentie is al meerdere volwassenen opgevallen, maar met alleen talent en wilskracht kom je er niet. Als gewoon jongetje in district 5 moet je wel heel veel geluk hebben.
Aircraft is niet het enige waar Benjamin in geïnteresseerd is, er zijn zoveel dingen die hem boeien. Hij heeft gevoel voor cijfers en architectuur en is een pragmatische denker. Kan urenlang vertellen over de gekste feiten. Andere kinderen kijken hem daar soms vreemd op aan, en vinden zijn eeuwig lange verhalen soms een beetje saai worden. Met technologie kan Ben goed overweg; met mensen iets minder. Desondanks is hij zeker niet onvriendelijk. Hij is handig en wil iedereen altijd helpen met ingewikkelde klusjes, met name zijn vader. Mr. Hemlock is niet in goede conditie en het werk als technicus in de computerfabriek is zwaar.
Ben's kijk op de wereld is soms nog erg kinderlijk. Het Capitool, de honger en de armoede zijn dingen waar hij erg neutraal tegen aan kijkt. Natuurlijk heeft hij een gevoel van oneerlijkheid en is hij soms somber, maar er is nog geen woede. Hij heeft nog steeds dat kinderlijke geloof en hoop weten te behouden. Het is te merken wanneer hij lacht om domme grapjes, wanneer hij speelt met zijn zusje en hoe blij hij nog kan zijn met de kleinste dingen.

Ben Hemlock.
13.
District 5.
Citizen.
starship ranger becky , @ atf

Darcy is één van de professioneelste victors van het moment. Wat vreemd is, aangezien ze van district 11 komt. Ze is niet aan de morphine of alcohol, heeft geen last van mentale problemen of gedraagt zich overdreven arrogant of hopeloos. Ze heeft leren omgaan met wat ze heeft meegemaakt. Darcy heeft een gedreven persoonlijkheid. Ze wil zichzelf bewijzen tegenover haar district, maar vooral tegenover de rest van Panem. Bewijzen dat ook mensen uit district 11 iets waard zijn. Soms kan ze een beetje streng zijn, maar meestal is dat ook nodig. Ze staat erg nuchter in haar positie en ondanks dat het zwaar is, houdt ze het vol om haar tributen te trainen. Diep in haar heerst een onverwoestbare haat tegen het Capitool, maar dat weet ze heel goed te verbergen. Ze zweert iedere dag dat als er ooit een kans komt om wraak te nemen, ze die zal grijpen. Voor haar district. Darcy kan zich heel koel en afstandelijk opstellen, maar geeft erg veel om haar tributen. Ze is een stoere vrouw met veel pit en ze zal nooit met zich laten sollen. Anderen vinden vaak dat ze geen gevoel voor humor heeft en te chagrijnig is, maar de mensen uit district 11 bewonderen haar moed.

Darcy Rowan.
22.
District 11.
Mentor.
starship ranger becky , @ atf

_________________

Life's a game, but it's not fair. Playing by the rules won't get you anywhere.


Laatst aangepast door Sketchy op zo feb 02, 2014 3:13 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sketchy

avatar

Name : Dino
Aantal berichten : 55
Tokens : 12

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Starry Night   za feb 01, 2014 10:32 am

SIGNATURES
_________________

Life's a game, but it's not fair. Playing by the rules won't get you anywhere.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Starry Night
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Panem Acts :: Dropping-
Ga naar: