IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Silhouette Plum

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Frozen

avatar

Name : Daan
Aantal berichten : 163
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Silhouette Plum   za jan 04, 2014 4:45 am

Silhouette Plum
Volledige naam: Silhouette Plum
Voornaam: Silhouette
Achternaam: Plum
Bijnamen: Silly
Leeftijd: 24 years
Geslacht: Female
Seksualiteit: Hetro
District: 1
Straatnaam: Victors' Village
Huisnummer: 1
Baan: Mentor district 1

Telefoonnummer: xx
Dagboek: xx
Family

[Katherine Plum] [48] [Female] [Mother]
Katherine is een zorgzame vrouw, maar met vele krassen op haar ziel. Haar oudste dochter stierf in de hongerspelen, maar Silhouette overleefde. Ze is enorm trots op haar dochter en heeft een teruggetrokken karakter.

[Leroy Plum] [50] [Male] [Father]
Silhouette heeft haar vader nooit gekend, gezien hij in het Capitol is gaan wonen en zijn vrouw en dochters achter liet. Ze heeft uit verhalen gehoord dat hij een echte egoïst was.

[Amanda Plum] [16 when she died] [Female] [Sister]
Amanda was altijd erg beschermend tegenover haar zusje Silhouette. Toen deze namelijk werd gekozen, op haar veertiende, voor de hongerspelen, bood Amanda zich aan in haar plaats. In deze Hongerspelen is ze ook overleden.

Personality
Houdt van: Her family, alcohol, nature, money, gemstones
Heeft een hekel aan: The Hunger Games, her father, see persons die.
Beschrijving: Op het eerste gezicht zie je al meteen dat Silhouette barst van het geld. Ze ziet er altijd prachtig uit en de mannen hangen om haar heen. Ze heeft altijd veel edelstenen verwerkt zitten in haar sieraden en lijkt altijd heel hooghartig. Ze is niet bang om zo nu en dan een glaasje wijn of iets in die trend naar achter te slaan. Echter is ze wel erg gesteld op haar familie en denkt nog elke dag terug aan haar zus Amanda die haar plaats in de Hongerspelen op zich nam, gezien als ze dan was gekozen ze nog te jong was en niet voorbereid was. Silhouette heeft een bloedhekel aan de Hongerspelen en vind het vreselijk als haar tributen dood gaan. Ze praat echter nooit over haar vader, gezien ze hem een verrader vind. Hij werkt nu namelijk in het Capitol als een gamemaker.

Appearance
Lengte: ± 1.75/1.80
Gewicht: ± 70 kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Groen
Bouw: Slank
Kleding: Meestal draagt Silhouette een dun wit jurkje met een doorzichtige legging eronder. Over het jurkje heeft ze een kort zwart jasje wat tot net over haar borst valt. Ze heeft ook zwarte hakken met op de randjes kleine paarse steentjes. Ze draagt een ketting van goud, in de vorm van een adelaar, gezien dat het gene was wat haar zus Amanda het mooiste vond wat er bestond: de adelaar. Ze heeft lange oorbellen met verschillende versiersels en vele armbanden met diamantjes, smaragd en dat soort dingen. Haar haren zitten meestal in een vlecht en ze heeft vooral eyeliner en lippenstift op.
Extra: Silhouette heeft over haar rug een enorm litteken lopen die van haar onderrug tot diep in haar nek doorgaat. Ook over haar rechterhand zitten verschillende littekens die goed te zien zijn.
Faceclaim: Stephanie Leigh Schlund

Silhouette is een mooie, jonge vrouw om te zien en heeft letterlijk mannen die achter haar aandraven als makke lammetjes. Ze komt vaak erg tuttig en hooghartig over vanwege haar vele dingen van diamant en goud. Ze heeft een blanke huid met op haar rug en rechterhand verschillende littekens waar ze niet bepaald blij mee is, gezien dit haar herinnerd aan die tijden. Ze heeft verder bijzondere groene ogen, maar waar ergens een blauwige tint in zit en lang blond haar, dat meestal in een vlecht zit.

Vaardigheden

[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 0
[Jagen] 0
[Sluipen] 1
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 2
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 0
[Speer werpen] 1
[Messen werpen] 4
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 2

Verleden
Silhouette groeide op in een redelijk rijk gezin, gezien ze in District 1 woont. Ze trainde echter niet voor de Hongerspelen en genoot van het leven met haar oudere zus Amanda. Ze was 13 toen haar naam echter werd getrokken bij de Reaping. Totaal overdonderd als ze was stond ze daar, maar haar zus Amanda bood zich aan in haar plek. Zo ging niet Silhouette, maar haar twee jaar oudere zus naar de Hongerspelen. Silhouette was er kapot van en trok zich terug. Haar zus werd vermoord bij de eerste veldslag bij de Hoorn des Overvloeds.

Sinds dien begon Silhouette met het trainen voor de Hongerspelen, om haar zus een eer te bewijzen dat ze haar leven niet voor niks had gegeven. Silhouettes geheime wapen was haar kunst met messen. Ze kwam er al snel achter dat dit haar sterkere kant was en oefende verschillende technieken. Zo kwam het er op neer, dat toen ze 16 was geworden mee moest doen aan de Hongerspelen. Dit keer was ze in topconditie en nam ze de uitdaging aan. Samen met een andere beroeps - Damon - ging ze de arena in.

Silhouette en Damon sloten verschillende verbanden in het begin. Silhouette was wat stiller en liep maar achter Damon en de andere beroeps van District 2 en 4 aan. Ze liet het vuile werk aan hen over en zorgde bij het eerste slagveld dat ze een aantal messen te pakken kreeg. Ze kwamen terecht in een beboste arena, die op het eerste gezicht erg vredig en vol eten leek. De andere beroeps waren zorgeloos en ze doodde bij de eerste veldslag al aardig wat tributen. Silhouette liep de volgende dagen maar wat achter hen aan en keek telkens toe hoe ze alle andere tributen die op hun pad kwamen bruut vermoordde. Op een donkere avond kwamen ze aan bij een heldere poel. Ze hadden dorst en de andere beroeps vielen meteen aan op het water. Het viel Silhouette echter op dat er geen enkel plantje groeide in de buurt van de poel. Ze bedacht de smoes dat ze honger had en trek had in vers vlees. Ze nam haar messen mee en ging op pad. Er was geen wezen te bekennen en wat verslagen keerde ze terug. Echter deed ze hier een vreselijke vondst. Alle vijf andere beroeps lagen dood op de grond. Hun huid was paars uitgeslagen en het heldere poeltje zag ook helemaal paars: het was een gifbron geweest. Ze hoorde de kanonsschoten weerklonken nu, gezien de beroeps net hun laatste adem uit hadden geblazen. De helikopters waren al te horen en Silhouette pakte zo veel spullen als ze maar kon dragen. Ze liet de andere beroeps achter zich en trok zich terug in het dichte bos, wat dus een en al gif bleek te zijn. Ze sneed de volgende morgen een eetbare plant af, maar zag dat ook deze van binnen helemaal paars was. Ze ving een eekhoorn, maar ook deze leek vol gif te zitten. Zo leerde Silhouette dat ze niks moest eten of drinken van de arena zelf. Haar mentor zag dit ook en ze kreeg veel sponsors, zodat ze elke dag een fles water toegestuurd kreeg. Met de laatste resten eten wist ze te overleven. Andere deelnemers stierven ook, gezien hun niet doorhadden in wat voor een gifbron ze zich begaven. Silhouette bleef uiteindelijk over met twee andere tributen en er werd aangekondigd dat er voedsel en water was bij de Hoorn des Overvloeds. En omdat Silhouette al een paar dagen niks meer opgestuurd had gekregen besloot ze te gaan, gewapend met haar messen. Op de heenweg hoorde ze al een kanonsschot, twee zelfs. Een sterke jongen stond bij de Hoorn des Overvloeds en twee andere tributen lagen een eindje verderop, dood. Silhouette sloop naderbij en nam een van haar werpmessen in de houding. Ze zag hoe hij hongerig aanviel op al het eten en drinken wat daar stond. Opeens stopte alle vogels met fluiten, de bomen met ritselen, de jongen stond stokstijf stil. Het geluid van een mes wat de lucht doorkliefde was duidelijk te horen. Hij draaide zich om en het mes kwam precies op de plek waar zijn hart zat terecht. Hij viel neer op zijn knieën en daarna op zijn zij. Silhouette stond daar maar en hoorde het kanonsschot, waarna er werd aangekondigd dat ze de 24e hongerspelen had gewonnen.

Silhouette is nu al een paar keer mentor geweest van de Hongerspelen, en ze vind het geen fijne taak. Het doet haar altijd terug denken aan die vreselijke situaties waar je in terecht kan komen, iets wat ze echt vreselijk vind voor een kind om mee te maken.


Motivatie; Ik ben al meteen dol op Silhouette en ik hoopte al in het begin dat ik een mentor kon krijgen, en nu dit topic. Ik heb vreselijk veel inspiratie met haar en zou het leuk vinden om de toekomstige tributen te helpen en te ervaren hoe de Hongerspelen uit het oog van de mentor word gezien. Silhouette heeft de 24e Hongerspelen gewonnen in het jaar 149.

_________________

Ayana Hale - Silhouette Plum - Peeta Mellark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Silhouette Plum   za jan 04, 2014 4:46 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Silhouette Plum
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 1-
Ga naar: