IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Peeta Mellark

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Frozen

avatar

Name : Daan
Aantal berichten : 163
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Peeta Mellark   za jan 04, 2014 6:39 am

Peeta Mellark
Volledige naam: Peeta Mellark
Voornaam: Peeta
Achternaam: Mellark
Bijnamen: x
Leeftijd: 17 years
Geslacht: Male
Seksualiteit: Hetro
District: 11
Straatnaam: x
Huisnummer: x
Baan: Harvester

Telefoonnummer: x
Dagboek: x
Family

[Valerine Mellark] [48] [Famele] [Mother]
Peeta heeft zijn moeder nooit gekend, omdat ze stierf bij zijn geboorte. Er was geen hulp op hun boerderij en hun vader was van huis toen de geboorte van Peeta plaatsvond.

[Quint Mellark] [49] [Male] [Father]
Peeta heeft zijn naam van zijn vader gekregen toen deze hem vond, en dag na zijn geboorte. Deze man heeft jaren lang voor hem gezorgd, en tevens de boerderij draaiende gehouden. Toen Peeta zestien werd is zijn vader vermoord door de peacekeepers omdat hij graan uit hun land meenam, gezien ze erg arm zijn.

Personality
Houdt van: Zijn boerderij, vrede, dieren, bakken
Heeft een hekel aan: De Hongerspelen, het Capitool, verwende personen, personen die de baas over hem willen spelen.
Beschrijving: Peeta is iemand die er absoluut niet tegen kan als iemand de baas over hem probeert te zijn. Hij is erg eigenwijs en gaat gewoon zijn eigen gangetje. Hij heeft een hekel aan verwende personen uit het Capitool(en ook daarbuiten natuurlijk), gezien deze niet weten wat voor een vreselijk iets de Hongerspelen wel niet is. Peeta is een jongen die ernaar streeft om op een dag vrede in Panem te hebben. Hij houd ook erg veel van zijn boerderij, gezien zijn ouders dit bedrijfje hebben opgebouwd en ze er nu niet meer zijn, is dit een soort aandenken aan hen. Zijn hobby is bakken, hij bakt graag taarten en decoreert deze ook vaak tot in het detail toe. Vroeger heeft hij namelijk ook gewerkt bij een bakkerij in de buurt, maar toen deze zijn deuren sloot moest Peeta wel bij zijn ouders op de boerderij werken. Ook is hij dol op dieren.

Appearance
Lengte: 1.79
Gewicht: 80 kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Bruin/blauw
Bouw: Een beetje gespierd
Kleding: Peeta draagt meestal een simpel T-shirt en een oude spijkerbroek. Meestal heeft hij er wel een zwarte jack overheen in de winter. Hij heeft oude sportschoenen voor als hij niet aan het werk is op het land, anders heeft hij oude kaplaarzen aan zodat zijn broek niet al te vies word.
Extra: Peeta heeft een kras op de palm van zijn hand, dit heeft een peacekeeper hem ooit eens toegebracht toen hij wat spullen pakte voor het bakken uit zijn eigen land. Het was de bedoeling om zijn slagader te raken, maar dit mislukte, gelukkig.
Faceclaim: Josh Hutcherson

Peeta is een simpele jongen om te zien, aangezien zijn kleren ook wat simpel zijn en zelfs naar slordig toe neigen. Hij heeft wel een beetje spieren en dit maakt hem best aantrekkelijk. Hij heeft kort blond haar en bruin/blauwe ogen. Verder heeft hij een litteken/kras op de palm van zijn hand.

Vaardigheden

[Vuur maken] 1
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 2
[Knopen maken] 1
[Zwemmen] 0
[Jagen] 1
[Sluipen] 1
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 1
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 0
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 1
[Zwaard vechten] 1
[Vechten] 1

Verleden
Peeta werd geboren toen zijn moeder alleen op de boerderij was, en gezien ze het niet redde om naar de dichts bijzijnde boerderij te gaan moest ze daar bevallen, en helaas overleefde ze het zelf niet. Peeta werd gevonden toen zijn vader de volgende dag weer thuis kwam, en kreeg toen zijn naam. Hij groeide op als een zorgeloze jongen met geen flauw benut wat er allemaal gebeurde buiten. Zijn vader beschermde hem tegen het gevaar van de Hongerspelen, maar op zijn tiende vertelde zijn vader het hem. Peeta had - een paar jaar later - de hobby voor bakken van cakes en taarten ontwikkeld, en toen hij op een morgen wat ingrediënten wilde 'stelen' uit zijn eigen land, werd hij betrapt door een peacekeeper. Deze probeerde zijn slagader door te snijden, maar dit lukte niet. Hieraan heeft hij wel een litteken overgehouden. Peeta's vader stierf een paar jaar later, hij was vermoord door een peacekeeper omdat hij eten probeerde te stelen voor hemzelf en zijn zoon, aangezien ze nu ook weer niet de rijkste waren. En tot op de dag van vandaag heeft Peeta de boerderij overgenomen, en heeft hij een wat somber en alleen bestaan.

_________________

Ayana Hale - Silhouette Plum - Peeta Mellark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Peeta Mellark   zo jan 05, 2014 5:56 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Peeta Mellark
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 11-
Ga naar: