IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 My 'lucky' day.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Slytherat

avatar

Name : L. from Lisa c:
Aantal berichten : 228
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: My 'lucky' day.   do jan 09, 2014 9:19 am

Shin Langdon
Met snelle passen bewoog het figuur door de straten van District 2. Zijn handen staken in de zakken van de groene legerbroek die dat hij droeg. Heel de tijd keek hij niemand aan, nam hij de moeiten zelfs niet om iemand aan te kijken en te glimlachen. Sommige keken hem enkel wel aan. Zijn blonde haren zaten in een staart, met zijn bles nog steeds los. Het was al vaak voorgekomen dat iemand dacht dat de jongen een meisje was, maar het was niet iets waar hij zich druk om maakte. Liet ze maar kijken, liet ze maar denken, hun mening deed er niet toe. Zo heel af en toen keek Shin echter wel vanuit zijn ooghoeken opzij naar iemand, maar hij had niet de behoefte aan een gesprek. De enige reden dat hij hier was, was voor eten. Zijn moeder had gevraagd om iets van eten te gaan halen zodat ze vanavond konden eten. Dat was ook precies wat de jongen ging doen; eten kopen. Uiteindelijk kwam hij aan bij een klein winkeltje, klein maar ze hadden dat gene wat je nodig had. Shin ging haast altijd naar hier, gewoon omdat hij de mensen daar al kende en de kwaliteit er best goed was. Met een glimlach deze keer had hij de eigenaar begroet en meteen zei hij wat hij nodig had. Vlees, aardappelen, wortelen en dan nog sla. Alles werd bijeen gepakt en Shin haalde nog een zwarte zak boven waar hij de boodschappen in stak. Hij betaalde zoals het hoorde en zij nog dag voor hij weer naar buiten ging. Daar ging het echter verkeerd. Zijn voet bleef ergens achter hangen en voor dat hij het wist lag hij op de grond, in de modder met de boodschappen verspreid op de grond. Doordat het de dag ervoor nog geregend had, en de weg hier gemaakt was van zand, was het één grote modderpoel. Zijn handen en zijn kleren zagen bruin van de modder. Er hing zelfs in zijn gezicht. 'Verdomme...' vloekte hij tegen zichzelf.


[ Open c: ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morata~

avatar

Name : Soof c:
Aantal berichten : 123
Tokens : 11

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: My 'lucky' day.   do jan 09, 2014 9:42 am

Met een versmalde blik keek ze het vrolijke paartje dat voorbij kwam aan. Ha, ze dachten zeker dat ze alles hadden, niet? Veronica snoof wat arrogant en volgde de twee totdat ze achter aan hoekje verdwenen. Bye-bye tortledoves! Met een lenige beweging sprong ze van het half omgevallen muurtje waar ze op had gezeten en veegde het stof van haar strakke spijkerbroek. Nou.. ze had nog wel even voordat haar ouders haar aan tafel zouden verwachten en zelfs dat zou ze niet erg gemist worden als ze wat later kwam. Ze besloot maar wat meer de stad in te gaan, wie weet wat ze wel allemaal niet tegen zou komen. Misschien.. wel zoiets spannends als een weggelopen hond, want ja, daar zat ze zo erg op te wachten. Maar nee, het bleek dus iets totaal anders te zijn. Toen Veronica bij een wat zanderig weggetje was aangekomen lag daar een jongen languit op de grond in de modder. Automatisch trok ze een wat vies gezicht en deed snel een stap achteruit. "Hmm, een modderbad nemen kan ook hygiënischer, weet je?" Sprak ze op een wat lacherige toon en zakte door haar knieën om een paar gevallen spullen op te rapen. Ach een handje helpen kon geen kwaad..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slytherat

avatar

Name : L. from Lisa c:
Aantal berichten : 228
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: My 'lucky' day.   vr jan 10, 2014 7:57 am

Shin Langdon
Een zucht verliet Shin zijn mond terwijl dat hij recht ging zitten op zijn knieën. De wortels die in de zak hadden gezeten waren eruit gerold net zoals wat andere spullen. Hij pakte de zak maar weer vast en pakte de twee wortels die eruit waren gerold om die er weer in te steken. Ze hingen dan wel onder de modder, maar ze konden nog worden schoongemaakt. Pas toen hij een vrouwelijke stem hoorde keek hij op. Zijn donker bruine kijkers gericht op het meisje dat ook enkele spullen had op geraapt. Met de rug van zijn had ging hij over zijn kaak om wat modder weg te vegen voor dat hij reageerde. Hij nam zelfs nog de tijd om rustig recht te staan en het laatste wat op de grond lag op te rapen en weer weg te steken in de zak. Vervolgens hield hij de zak open en gericht naar het meisje zodat ze de overige spullen die ze vast had erin kon steken. 'Bedank, maar volgens mij had ik niet om je mening gevraagd.' zei Shin.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morata~

avatar

Name : Soof c:
Aantal berichten : 123
Tokens : 11

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: My 'lucky' day.   di jan 21, 2014 6:13 am

De jongen stond op en begon zijn boodschappen, die er niet al te smakelijk uitzagen zo onder de modder, in de zak te stoppen waar ze zojuist uit waren gerold. Veronica trok amusant haar wenkbrauw op toen de zak zomaar voor haar neus werd opengehouden en de jongen begon te spreken. 'Bedank, maar volgens mij had ik niet om je mening gevraagd.' Ze haalde haar schouders op, ging weer rechtop staan en gooide de spullen die zij had opgeraapt ook maar in de zak. "Hmm.. Volgens mij heb je niet altijd toestemming nodig om een mening te geven, right?" Haar ogen glansden speels. "Heb je nog hulp nodig om naar huis te komen?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My 'lucky' day.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My 'lucky' day.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: P A N E M :: District 2-
Ga naar: