IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Day off

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Karma

avatar

Name : Jamie
Aantal berichten : 64
Tokens : 21

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Day off   di jan 21, 2014 9:22 am

Tobias Eaton {Four}
Shout for those who can only wisperFour was al blij genoeg dat hij eindelijk weer uit de school mocht komen. De laatste dagen zaten ze vast aan een karig maal maar een slopende training. Ieder mogelijk wapen kwam aan bod, en nog het ergste, in een strak fel wit pakje. Wie dat verzonnen heeft moet toch zeker uit het Capitol komen want ieder fatsoenlijk mens had het een betere kleur gegeven en wat beweegruimte. Toen de groepsleider hun voor een paar uur vrij had verklaart was hij meteen naar buiten gegaan en had iedere andere student achter zich gelaten, hij mocht ze toch niet. Hij praatte niet met ze, was gevreesd en zat dus altijd alleen en iedere mogelijkheid tot vriendschap sloot hij af. Dit deed hij dus niet vrijwillig, het was dat de andere keuze zelfmoord was en niemand liet hem lang genoeg alleen met een geweer op touw. Toch deed de buitenlucht hem goed en liet hem wat afkoelen. Hij liep wat uit de drukte van de straten en liet zich op een plat rotsblok zakken, genieten van zijn enkele uren rust en eenzaamheid.

[Veronica]

_________________

Four Eaton, Seven Stalker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morata~

avatar

Name : Soof c:
Aantal berichten : 123
Tokens : 11

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Day off   do jan 23, 2014 7:18 am

Pfoo. Ze was nog niet eens geheel volwassen en toch moest ze al werken. Gelukkig geen hele dag en ook niet iedere dag van de week, maar Veronica voelde al gelijk dat ze na een paar uur al doodop was. Het meisje sjokte een beetje door de stad en kocht dankbaar een drankje, wat ze met een knalgeel rietje versierde. Binnen een paar slokken voelde ze zich weer tiptop en liep ze wat vrolijker, nog steeds met haar drankje wat ze natuurlijk met kleine slokjes dronk, over de straten. Een frons verscheen op haar gezicht en ze streek een lok blond haar achter haar oor. Lag daar.. nou iemand te luieren? Een grijns verscheen op haar getuite lippen en ze gaf een takje tegen de jongeman zijn been toen ze dichterbij was gekomen. "Zie ik hier een luie District 2 bewoner?" Grijnsde ze plagerig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karma

avatar

Name : Jamie
Aantal berichten : 64
Tokens : 21

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Day off   vr jan 31, 2014 8:06 am

Tobias Eaton {Four}
Shout for those who can only wisperDe zon was hoger geklommen en de ochtend kou zou al snel plaats maken voor de avond kou. Toch was er nu een kort momentje wind stilheid die Four in zijn volste benutte. Zelfs de zwakke stralen gaven wat warmte af en hij kon er van genieten. Al kon hij waarschijnlijk ook genieten van een hittegolf of sneeuwstorm op dit moment, alles was nu ineens een stukje beter als normaal. Misschien was die tik op zijn hoofd tijdens gevecht training toch wat harder dan hij had gedacht, maar dat was niet zijn probleem, gek worden. Zo slecht kon dat toch niet zijn? Als gek een beetje rond dwalen en random mensen een knuffel geven ofzo. Klonk nog best leuk. Toen hij stappen hoorde was hij al bijna ingedommeld en deed hij niet eens de moeite om op te kijken. Pas toen hij een tikje voelde tegen zijn been deed hij een oog open, waarmee gelijk zijn wenkbrauw de lucht in vloog. "Zie ik hier een luie District 2 bewoner?" Een korte gemeende lach schoot over zin lippen en hij ging wat rechter zitten zodat hij zijn stoorbron kon zien. ''Ja, inderdaad, een luie district 2 bewoner in zijn natuurlijke habitat'' Het moest vast leuk klinken, zo uitgesproken met zijn serieuze stem. ''Maar goed, wil je er twee van maken?'' Hij schoof wat aan de kant zodat ze ook kon zitten. ''Als ze dat zouden zien, twee luie district 2 bewoners, dan komen we in de krant. Het is zeldzaam, een natuur fenomeen. Dan komen ze vanuit het heel panem naar ons kijken hoe wij hier liggen.'' Hij was weer achterover gaan liggen, breed grijnzend. ''Kom aan, een rotsblok ligt beter dan je zou denken'' Ja, die tik was harder dan gedacht.

_________________

Four Eaton, Seven Stalker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Day off   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Day off
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: P A N E M :: District 2-
Ga naar: