IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Cain Ridcharts

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Slytherat

avatar

Name : L. from Lisa c:
Aantal berichten : 228
Tokens : 53

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Cain Ridcharts   ma jan 27, 2014 6:11 am

Cain Ridcharts


Volledige naam: Cain Ridcharts
Voornaam: Cain
Achternaam: Ridcharts
Bijnamen: Cain
Leeftijd: 38 years
Geslacht: Male
Seksualiteit: Hetro
District: Capitol
Straatnaam: Bay Avenue
Huisnummer: n°30
Baan: Game Maker

Telefoonnummer: 00 34 89 69 13
Dagboek: Geen

Family
[ Jenny Vince ] [ 96 ] [ Vrouw ] [ Grootmoeder ] [ Dood ]
Jenny was een lieve vrouw die een zeer goede relatie had met Cain. Ze wist dan misschien niet goed hoe hij in elkaar zat, hoe zijn hersenen precies werkte, maar ze stelden gaan vragen. Wat de jongen soms ook deed, ze bleef hem altijd steunen en bleef altijd van haar houden. Andersom was dat echter niet het geval.

[ Marc Ridcharts ] [ 76 ] [ Man ] [ Grootvader ] [ Dood ]
Cain heeft zijn grootvader nooit lang gekend, toen dat hij stierf was de jongen namelijk maar 10 jaar. Je zou misschien denken dat het voor hem niet veel betekende maar dat was niet zo. In werkelijkheid was dat eigenlijk de enige persoon waar de jongen werkelijk om gaf. Ze deden zeer veel samen, ze deden eigenlijk bijna alles samen. Zijn dood sloeg bij Cain dan ook in als een bom en hij heeft het er heel moeilijk mee gehad. Net zoals zijn vrouw Jenny, zij had het er ook echt moeilijk mee.

Personality
Houdt van: Spanning, lijden, de Games, macht hebben, taart & zoetigheden, viool spelen/muziek.
Heeft een hekel aan: Verveling, vervelende mensen, chocolade, kunst, slecht weer

Beschrijving: Van een mens is Cain zeker niet het goede voorbeeld. Hij is misschien wel het slechtste beeld dat je kan hebben van een mens. De oorzaak hiervan is voornamelijk zijn karakter, het heeft meer negatieve punten dan positieve punten. Wel in ieder geval vinden mensen in zijn omgeving dat. Hij is zeker niet de persoon waar je naartoe moet gaan om te praten over je gevoelens. Net zoals je ook niet naar hem toe moet komen voor hulp. Het kan zijn dat hij je zijn hulp aanbied, maar dat is enkel in twee gevallen; als hij van plan is om te te bedriegen, of wanneer hij denkt dat het zijn tijd waard is want dat is ook een groot probleem van hem. Hij is zeer snel verveeld, en op zo'n momenten wil je gewoon niet de persoon zijn waar dat hij het op uit gaat werken. Cain is zich er maar goed van bewust dat wat hij doet, meestal verkeerd is. Dat hij ervoor gestraft kan worden als hij gepakt wordt, maar dat is nu eenmaal het gene dat hem aan zet tot dat gedrag. Of het is toch één van de punten die zijn gedrag op wekt. De man heeft totaal geen schrik om te sterven wat ervoor zorgt dat hij gewoon doet. Hij denkt na, maar toch doet hij wat hij zelf wilt. Zijn baan als Game Maker tijdens de spelen vind hij geweldig. Gewoon de gedachten dat hij eindelijk zaken kan doen waarbij mensen sterven. Waarbij er bloed, zweet en tranen is. Het is vermakelijk. Langs de ene kant is hij daarom prima als Game Maker omdat hij zelf ook op goede ideeën kan komen. Jammer voor anderen, maar ook daar heeft hij zijn min puntje. Het is een slechte gewoonten, maar je leert het hem niet af. Hij doet gewoon wat hij wilt, wanneer dat hij het wilt. Mensen lijken soms ook te denken dat hij geen gevoelens heeft en dat hij om niemand geeft. Het is niet geheel waar, je moet er gewoon veel voor doen vooraleer hij je gat bezien als iemand waar hij om kan gaan 'geven'. Toch zal je zelfs dan niet veel van hem moeten verwachten omtrent het zijn van een vriend. Hij kan wel goed faken. Zich voordoen als een vriend maar het uiteindelijk niet zijn zonder dat de persoon ervan af wist. Sommige mensen denken daardoor ook soms dat Cain zijn grootouders vermoord had, iets wat niet waar is maar dat geloven ze niet. Het maakt de man eigenlijk ook maar weinig uit dat ze dat denken. Je moet het alleen niet recht in zijn gezicht zeggen, want dan kan je wel eens problemen krijgen.

Zoals eerder vermeld is hij iemand die zich snel verveeld en dat je dan niet in zijn buurt wilt zijn. Het is gewoon een feit. Hij haat het om verveeld te zijn en wat is er beter dan die verveling uit te werken op andere mensen. Natuurlijk zijn er gevolgen en Cain is zich bewust van de gevolgen, daarom dat hij ook goed is in het uitwissen van zijn sporen. Op welke manier dat hij dat ook moet doen. Het kan door sabotage zijn of door simpel weg de mogelijke getuigen uit de weg ruimen. Soms lijkt het ook gewoon alsof God aan zijn kant staat en dat er niets van sporen achter blijft. Het feit dat hij geen schrik heeft om te doden helpt hem soms bij zijn daden. Dit omdat het ervoor zorgt dat hij geen schrik heeft van het Capitool, de President en al de rest. Je kan het beschouwen als een zwakte van hem omdat hij onvoorzichtig te werk kan gaan daardoor. Toch weet hij zijn sporen altijd goed te verbergen. Al kan iedereen wel eens fouten maken.

Nog één ding is dat hij zich aangetrokken voelt naar macht. Het is een zalig gevoel om de macht te hebben over één iemand. Wat moet het dan wel niet zijn als je de macht hebt over een heel land? Dat is het ultieme doel waar Cain naar streeft. Het hebben van de complete macht. Met andere woorden is hij uit naar de titel van President. Het klinkt als muziek in zijn oren en er is niets dat hij liever wilt. Misschien dat het hem zelfs gek zou kunnen maken -als hij dat al niet is- omdat hij al heel zijn leven bijna bezig is met een plan te bedenken om dat tot een succes te brengen. Jammer genoeg is het moeilijker dan je zou denken en het is iets waar je een goed plan voor moet hebben. Je moet namelijk zorgen dat je de vijand dan altijd één stap voor bent om ervoor te zorgen dat het lukt en jij niet gepakt wordt. Er komt veel voorbereiding bij kijken en ook een water dicht plan. Eén dat niet kan mislukken. Cain denkt er wel dagelijks aan, en zelfs in zijn huis heeft hij een kamer dat vol met papieren hangt. Artikels over de Presidenten; wat ze gedaan hebben, wat ze gaan doen en zo van die zaken. Het hangt er allemaal samen met al de uitleg die hij kan verzamelen. Een normaal mens zou hem zeker als gek verklaren vanaf het moment dat hij/zij die kamer binnen zou gaan. Vaak ligt het papier ook gewoon overal verspreid maar op een 'magische' wijzen weet hij toch altijd terug te vinden wat hij nodig heeft. De kamer is jammer genoeg niet bereikbaar voor anderen. De deur kan enkel Cain openen omdat het geen slot heeft en een speciale sleutel nodig heeft. De sleutel die altijd in de man zijn bezit is.

Appearance
Lengte: 1.73 m
Gewicht: 78 kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Bruin
Bouw: Slank
Kleding: vaak heeft hij gewoon een simpel pak aan wat in houd; een broek, een hemt, een das, een vest en zwarte schoenen.
Extra: Niks
Faceclaim: Andrew Scott

Cain is niet het type dat allemaal snufjes aan zijn lichaam wilt hebben hangen. Net zoals hij ook een hekel heeft aan make-up. Mensen van het Capitool die dat wel dragen vind hij vreemd en in het slechtste geval moet hij totaal niets van hen hebben. Voor de rest is hij kwa bouw niet het meest angstaanjagende persoon. Hij ziet er niet uit als een persoon die ieder gevecht zou kunnen winnen door enkel te rekenen op zijn spieren. Het ziet er juist uit alsof je hem met het gebruik van je pink al zou kunnen verslaan.

Vaardigheden


[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 0
[Jagen] 0
[Sluipen] 2
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 0
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 0
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 5
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 3

Verleden
Cain groeide op zonder ouders. Hij heeft ze nooit gekend omdat ze na zijn geboorten waren weggehaald. Ze zouden iets gedaan hebben dat verboden was en werden allebei ten doden veroordeelt. De jongen woonde vanaf dan één dan ook bij zijn grootouders. Natuurlijk had hij vragen over zijn ouders. Dit werd vooral erg toen dat hij naar school begon te gaan. Hij vroeg zich vaak af waarom iedereen ouders had en hij niet. Zijn grootouders zouden dan altijd zeggen dat ze op vakantie waren. In het begin geloofde hij dat, maar hij was zeker geen dom kind. Dankzij de Games wist hij wat dood betekende en al snel trok hij de conclusie. Zijn ouders waren gewoon dood. Iedere keer dat hij het tegen zijn grootouders zei ontkende zij het, maar hij liet zich niet doen door de leugens. Hij wist maar goed genoeg wat waar was en wat niet. Het enige dat Cain nog wou weten was waarom zijn ouders dood waren. Dat hij het wou weten was niet omdat hij het gewoon wou weten, dat hij het erg vond. De enige reden dat hij het wou weten was omdat het hem fascineerde. Zijn grootouders vonden het maar niets, maar het kon niet veranderd worden. Ja ze waren dood maar het deed hem vrij weinig. Jenny zei altijd dat het kwam omdat hij ze nooit gekend had. Ze hadden gewoon weg geen plek in zijn hart kunnen krijgen omdat Cain ze nooit had gekend. Achteraf gezien was dat niet waar. De dood kon hem gewoon niets schelen.

Op school was hij ook nooit het gemakkelijkste kind. Hij kwam vaak in ruzies terecht. Liet kinderen vaak wenen en kreeg zeer vaak straf. Ouders van andere kinderen kwamen bij zijn grootouders langs met klachten, maar Cain deed altijd alsof hij niets gedaan had. Als hij ruzie had zei hij dat de andere was begonnen, als hij iemand kwetste met zijn woorden zei hij dat de ander iets gemeen zei. Altijd stak hij de schuld op iemand anders, en heel vaak geloofde de mensen hem. Andere ouders werden gek van hem, net zoals andere kinderen. Op school had Cain door zijn gedrag dan ook geen vrienden, maar hij zei altijd dat hij ze niet nodig had. In het begin zou het leuk kunnen zijn, maar op het einde was iedereen toch weer even saai en oninteressant. Hij gaf gewoon niet om andere mensen. Laat staan om de spullen van anderen. Naarmate hij ouder werd beterde het er niet op. Nee hij begon van simpelweg mensen irriteren en plagen, naar echt pesten. Hij werd gehaat door veel mensen. Stal spullen en vernielde voorwerpen. In het begin werd hij altijd betrapt, maar uiteindelijk had hij door hoe dat hij zijn sporen moest wissen. Dat was ook precies wat hij deed. In zijn schooltijd waren er vele ongelukken die soms ook leerlingen erbij betrokken, en veel ervan zijn door Cain aangericht, en dat zonder dat iemand het tot nu weet. Thuis kregen ze ook minder klachten dus dacht zijn grootmoeder dat zijn gedrag verbetert was. Dat hij eigenlijk echt een aardige jongen was die gewoon wat problemen had doordat hij was opgegroeid zonder echte ouders. Zijn Grootvader Marc was ondertussen ook gestorven. Op dat moment was Cain maar 10 jaar, en het was een gebeurtenis die hem echt geraakt had. Het was misschien het enige dat hem echt wat gedaan had want zelfs nu is het nog steeds een gevoelige plek. Je kan niets verkeerd zeggen over Marc zonder dat Cain er werkelijk razend om wordt.

Op een leeftijd van 19 jaar wist Cain werk te krijgen bij de spelen. Samen met nog een ander team van mensen zou hij tijdens de spelen voor de arena zorgen en voor de spanning. Voor dat hij Gamemaker was had hij nog vele andere banen gehad, en met veel bedoel ik echt veel. Elk mogelijk beroep had hij bijna gedaan maar ze werden veel te saai. Het was bijna altijd hetzelfde en er zat niets van spanning in. Het was iets dat niet het geval was bij de Games. Er was constante spanning en hij hield er van. Het enige nadeel was dat het maar 1 keer in het jaar was, en de rest van die tijd moest hij maar zien dat hij zich ergens mee bezig kon houden. Echter is hij niet de meest makkelijke persoon om mee samen te werken. Hij houd er niet van om orders van een ander te moeten aannemen. Het liefst doet hij waar hij zelf zin in heeft en zo ook soms tijdens de games zelfs.

Altijd al had Cain een obsessie gehad met de titel 'President'. Het waren de enige mensen waar hij werkelijk respect voor had. Ze hadden macht en wisten die te gebruiken. Door veel mensen werden ze gevreesd en het was in de man zijn ogen prachtig. Zijn beeld werd echter volledig vernield toen een kind de baan over nam van de vorige President. Cain wist dat de jongen al 26 was, maar in zijn ogen was hij nog steeds een klein zielig kind dat niets af wist van regeren. Zijn drang om de titel voor zichzelf te hebben werd vanaf dat moment gewoon nog groter. Hij zag gewoon niet in hoe een kind de leiding kon hebben over de wereld waarin ze leefde. Kinderen waren niet gemaakt om te regeren en waarschijnlijk had het kind ook nog eens een te groot ego. Ze dachten dat ze alles konden en zeker wanneer dat je ze een titel gaf als President. Hij was misschien één van de enige die twijfelde aan de talenten van de jongen. Misschien was hij werkelijk een goede president maar Cain gaf de knul de kans niet om zich te bewijzen. De enige persoon die hij op de zogenaamde 'troon' zag zitten was hijzelf. Dat was het enige beeld en het kon geen ruimte maken voor iets nieuws. De man heeft dan ook geen respect voor de nieuwe president. Iets dat hij wel had voor zijn voorgangers. Gelukkig weet hij het te verbergen want hij is niet dom. Hij weet zelf ook wel dat hij dood kan gaan, of dat zijn tong eruit zou vliegen vanaf het moment dat hij iets slecht zegt over de President. Cain heeft er gewoon zijn werk van gemaakt om de troon te proberen te bemachtigen en de knul eraf te krijgen. Dit om de ondergang van Panem tegen te gaan. Want dat is wat hij denkt, dat Panem eraan gaat als die knul aan de leiding blijft. Zelfs als zou de knul laten zien hoe goed hij is, het veranderd zijn gedachten niet.

Relaties


[Naam karakter] [Leeftijd] [Geslacht] [District] [Relatie]
Korte beschrijving karakter en/of relatie met karakter.

[Naam karakter] [Leeftijd] [Geslacht] [District] [Relatie]
Korte beschrijving karakter en/of relatie met karakter.

[Naam karakter] [Leeftijd] [Geslacht] [District] [Relatie]
Korte beschrijving karakter en/of relatie met karakter.

[Naam karakter] [Leeftijd] [Geslacht] [District] [Relatie]
Korte beschrijving karakter en/of relatie met karakter.


Laatst aangepast door Slytherat op zo feb 02, 2014 2:53 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Cain Ridcharts   ma jan 27, 2014 8:04 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Cain Ridcharts
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: Capitol-
Ga naar: