IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Logan Jay Parker

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Logan Jay Parker   ma jan 27, 2014 8:39 am

Logan Jay Parker
Volledige naam: Logan Jay Parker
Voornaam: Logan
Achternaam: Parker
Bijnamen: Logan
Leeftijd: 7 Jaar
Geslacht: Mannelijk
Seksualiteit: Nog onbekend
District: 4
Straatnaam: x
Huisnummer: x
Baan: Scholier

Telefoonnummer:
Dagboek:
Family
[Naam] [Leeftijd] [Mannelijk] [Vader]
Logan geeft heel veel om zijn vader, omdat het eigenlijk nog de enige is die hij heeft. Zijn vader is een grote, stevige man die vroeger getraind heeft om de Spelen in te gaan, maar dit is hem echter nooit gelukt want iemand was het tijdens het volunteren voor. De man traint Logan nu om ook ooit mee te gaan doen aan de Spelen, iets waar Logan altijd veel zin in heeft.
Personality
Houdt van: Vechten, trainen, vissen, naar school gaan, leren, sporten, overleven.
Heeft een hekel aan: Het donker, vuur, doodsangst voor slangen.
Beschrijving: Het is heel simpel om Logan iets te laten geloven wat niet waar is, want hij is erg naïef en gelooft meteen direct wat een ander zegt totdat iemand anders hem het tegendeel weet te bewijzen. Iets waardoor hij ook heel positief nadenkt en hij niet het slechte in anderen ziet, hij lijkt er echt heel slecht in te zijn en meer een volger dan een leider te zijn. Anderen kunnen hem dan ook snel beïnvloeden en hij zal zo meedoen met hun spelletjes, hoe gevaarlijk of gemeen ze ook wel kunnen zijn; hij zal niet inzien wat verkeerd is en wat niet. Daarnaast heeft hij ook geen benul van alle problemen en gevaren in zijn district en in alle andere districten, het lijkt voor hem alsof hij een prachtige wereld woont waar vrede is. Maar natuurlijk is dat niet zo, want de peacekeepers onderdrukken nog steeds alle districten en de verschrikkelijke Spelen worden nog steeds ieder jaar gehouden. Langzaam aan zal hij deze Spelen fantastisch vinden en zal het, dankzij zijn vader, ook een inspiratiebron voor hem zijn om nieuwe dingen uit te proberen qua vechten en overleven. Hij wordt door zijn vader helemaal getraind in van alles, van het vechten tot het overleven in de wildernis. Boven dit alles is Logan een erg intelligente jongen die alles snel opneemt, niet alleen dingen die hij in boeken leest en dingen die hij op school leert, maar ook de dingen die hij buiten leert gewoon uit het doen en handelen; de dingen die hij van zijn vader leert. Hij houdt ervan om te leren en dit maakt hem dus ook erg leergierig.

Appearance
Lengte: 1.28m
Gewicht: 23kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Groenblauw met een opvallend lichte tint.
Bouw: Slank, normale bouw voor zijn leeftijd.
Kleding: Draagt meestal een simpel t-shirt met een spijkerbroek eronder.
Extra: Litteken op zijn linkerhand door verbranding.
Faceclaim: Logan Lerman

Logan is een jongen die meestal iets groter en breder is dan de andere jongens uit zijn klas, dit komt voornamelijk door zijn vader die hem iedere dag traint en opvoedt zodat hij ooit de Spelen zou kunnen winnen. Logan is daarbij ook niet ondervoed en heeft dus geen ondergewicht, hij heeft voor zijn leeftijd namelijk een normaal gewicht. Logan heeft heldere, lichte ogen die een blauwgroene kleur hebben. Zijn ogen kun je vaak erg duidelijk zijn door hun heldere, lichte en bijna felle kleuren. Daarnaast heeft hij halflange, donkerbruine haren en draagt hij meestal een normale spijkerbroek met daarop een t-shirt en een jas aan.

Vaardigheden
[Wanneer je jouw karakter aanmaakt, mag je in deze lijst maximaal 10 punten invullen, je mag zelf beslissen waar en hoeveel per vaardigheid. Andere punten kun je kopen met Tokens. Haal wat hier staat weg, dit geldt alleen als informatie.]

[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 2
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 2
[Zwemmen] 4
[Jagen] 2
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 0
[Bouwen] 0
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 0
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 0

Verleden
De vader van Logan had zijn hele leven lang al getraind voor de Spelen en op het moment dat hij achttien was en de Reaping weer aan gang was, was het zijn beurt om eindelijk te volunteren. Dit ging echter niet door omdat iemand anders hem voor was, waardoor zijn droom in duigen viel en hij nooit meer een kans zou krijgen om de Spelen in te gaan. Logan's moeder stierf bij zijn geboorte en dus bleven alleen hij en zijn vader over, die meteen al alles voor hem betekende. Logan's vader was er altijd voor hem en eigenlijk de enige persoon waar hij echt op kon rekenen. Echter voedde deze man Logan op om ooit zijn droom achterna te gaan; het winnen van de Spelen. Deze man is eigenlijk al heel vroeg begonnen met het trainen van Logan, zijn eerste zeven jaar waren natuurlijk erg onschuldig. Het waren gewoon dingen die zijn vader hem vertelde, hij moest altijd meekijken naar de Spelen - waardoor hij een enorme interesse daarin kreeg - en de verhalen die zijn vader hem vertelde over de kick na een moord of een fantastisch gevecht, maakten hem nieuwsgierig.

Nu Logan zeven jaar oud is geworden, begint zijn vader pas echt met trainen. De jongen zal binnenkort allerlei trainingen ondergaan en leren vechten en natuurlijk ook overleven in het wild.

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Logan Jay Parker   ma jan 27, 2014 8:41 am

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Logan Jay Parker
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens :: District 4-
Ga naar: