IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kirsten Daisy Lawson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Morata~

avatar

Name : Soof c:
Aantal berichten : 123
Tokens : 11

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Kirsten Daisy Lawson   di jan 28, 2014 9:21 am

Kirsten Lawson
Volledige naam: Kirsten Daisy Lawson
Voornaam: Kirsten
Achternaam: Lawson
Bijnamen: ~
Leeftijd: 17
Geslacht: Vrouwelijk
Seksualiteit: Hetero
District: 11
Straatnaam: ~
Huisnummer: ~
Baan: Farmer

Telefoonnummer: ~
Dagboek: ~
Family
[Nick Lawson] [46] [Mannelijk] [Vader]
Kirsten heeft niet echt een goede band kunnen opbouwen met haar vader, omdat deze na de dood van haar moeder namelijk is weggetrokken.

[Daisy Lawson] [40] [Vrouwelijk] [Moeder] [✝]
Een zorgzame moeder wiens taak altijd voor het gezin zorgen was. Helaas heeft Daisy, wiens naam Kirsten als tweede naam had aangenomen toen haar moeder stierf, het tot Kirsten’s dertiende verjaardag niet kunnen volhouden.

[Audrey Lawson] [60] [Vrouwelijk] [Oma]
Kirsten’s oma heeft haar opgevangen toen ze geen ouders meer had. Het meisje woont nu nog bij haar oma en doet alsof dit heel erg normaal is. Audrey is net zo zorgzaam als haar dochter en laat Kirsten nooit alleen de stad in, ook al is ze nu zeventien.

Personality
Houdt van: Vriendschap, lachen, zon, bloemen.
Heeft een hekel aan: Regen, woede, te veel sneeuw, Peacekeepers
Beschrijving: Kirsten is een tamelijk vrolijk meisje dat zich niet al te snel ongelukkig laat worden. Dit heeft ze wel geleerd van haar vader, die plots uit haar leven vertrok en ook haar oma moedigt dit leefbeeld aan. Wanneer ze niet hoeft te werken, wat niet erg vaak is, loopt ze graag rond in de bloemenperkjes in District 11 omdat ze als het ware verzot is op de kleurrijke dingen. Als het zomer is, is Kirsten vaak buiten te vinden, in tegenstelling wanneer de sneeuw uit de lucht komt dwarrelen. Ze leeft mee met de natuur en als farmer probeert ze het werk zo zorgvuldig mogelijk te doen. Voor de familie, maar ook voor de natuur zelf.

Appearance
Lengte: 1,76 m
Gewicht: 65 kg
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Blauw
Bouw: Slank en snel
Kleding: Vrolijke, kleurrijke kleding
Extra: Kirsten heeft meestal een zonnebril op haar hoofd, omdat ze deze van haar moeder heeft geërfd.
Faceclaim: Bridgit Mendler

Kirsten ziet er uit als een gemiddeld meisje. Alleen haar kledingkeuze is wat.. aparter? In tegenstelling tot de sfeer in 11 draagt dit meisje graag kleurrijke en vrolijke kleding. Het is haar manier om een glimlach te krijgen op de gezichten van anderen en ook om zichzelf een beetje in die vrolijke bui te houden. Haar haar heeft een donkerblonde kleur en op haar kruin zitten enkele bruine lokken. Wat nog meer zal opvallen is de zonnebril die elke dag wel bij haar te vinden is. Ze draagt hem in de zomer meestal op haar neus of in haar haar, en in de winter hangt de bril aan haar truitje of zit deze in haar zak.

Vaardigheden
[Wanneer je jouw karakter aanmaakt, mag je in deze lijst maximaal 10 punten invullen, je mag zelf beslissen waar en hoeveel per vaardigheid. Andere punten kun je kopen met Tokens. Haal wat hier staat weg, dit geldt alleen als informatie.]

[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 1
[Vissen] 1
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 1
[Zwemmen] 1
[Jagen] 1
[Sluipen] 0
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 2
[Bouwen] 2
[Mechanica] 0
[Zweep] 0
[Boogschieten] 0
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 1
[Vechten] 0

Verleden
Tot haar dertiende jaar was het leven van Kirsten tamelijk normaal en leefde ze in een gewoon gezin. Haar moeder verwachtte een tweede kind en Kirsten vond het helemaal te gek om een klein broertje of zusje te krijgen. Maar er ging iets mis midden de zwangerschap en haar moeder kreeg een miskraam. Een paar dagen later bleek haar moeder een ernstige koorts te hebben en met al het geld dat ze hadden probeerden ze de beste dokter te regelen. Maar het lukte niet om de temperatuur lager te krijgen en na een vermoeiende strijd liet haar moeder het leven. Haar vader pakte het niet goed op en Kirsten merkte dat hij steeds later thuis kwam. Later en later en de geur van drank droeg hij met zich mee. Toen ze de moed bij elkaar had geraapt hem aan te spreken, was hij weg. Haar gewoon achterlatend.

De enige persoon die ze kende was haar oma en die nam haar dan ook maar al te graag in. Vier jaar woont ze er nu al en Kirsten noemt dit ook gewoon haar thuis. Ze moest in het begin hard werken, omdat het geld zeker niet aan de bomen groeide bij haar oma, maar nu ze gewend is aan de arbeid, lijkt alles wel van een leien dakje te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northern Lights
Administrator
avatar

Name : Linn
Aantal berichten : 207
Tokens : 20

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Kirsten Daisy Lawson   wo feb 05, 2014 7:46 pm

Geaccepteerd!
Welkom op Hunger Games en veel plezier in de RPG!

_________________

I thought we had agreed not to lie to each other.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hungergames.actieforum.com
 
Kirsten Daisy Lawson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens-
Ga naar: