IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Benjamin S. Hemlock

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sketchy

avatar

Name : Dino
Aantal berichten : 55
Tokens : 12

Character Sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Benjamin S. Hemlock   za feb 01, 2014 9:11 am

Benjamin Hemlock


Volledige naam: Benjamin Seth Hemlock
Voornaam: Benjamin
Achternaam: Hemlock
Bijnamen: Ben, Benny
Leeftijd: 13
Geslacht: Male
Seksualiteit: Heterosexual
District: 3
Straatnaam: Harkinsway
Huisnummer: 39
Baan: Student

Telefoonnummer:
Dagboek:
Family
[Mona Hemlock] [36] [Female] [Mother]
Mona heeft een angststoornis. Ze heeft iedere nacht last van vreselijke nachtmerries, waardoor ze overdag vaak een kort lontje heeft. Het is nog maar één keer gebeurd, maar het is ooit zo ver gekomen dat ze haar zoon heeft geslagen. Meteen werd ze door de hele buurt bestempeld als een slechte moeder, terwijl dat helemaal niet zo is. Ze is eigenlijk heel lief, zorgzaam en beschermend. Benjamin komt altijd voor haar op wanneer iemand iet's negatiefs over haar zegt. Hij weet dat ze heel erg veel van hem houdt en zich iedere dag nog schuldig voelt over wat er is gebeurt.

[Bradley Hemlock] [39] [Male] [Father]
Bradley is een rustig en bedaard persoon. Hij is een echte technicus en weet heel veel, maar door zijn slechte fysieke toestand word hij belemmerd in zijn werk. Vroeger bouwde hij aan hovercrafts en vliegtuigen, maar nu werkt hij in een computerfabriek waar het werk nog zwaarder is. Vaak is hij helemaal kapot als hij thuis komt, en dan ontstaan er vaak ook nog weer ruzie's met zijn vrouw. Hij houdt wel van Mona, maar soms is het lastig. Hij denkt dan altijd weer terug aan hoe het was voor dat ze last kreeg van nachtmerries. Bradley is heel erg trots op zijn zoons en is Benjamin heel erg dankbaar voor al zijn hulp.

[Christine Hemlock] [9] [Female] [Sister]
Christine is echt nog een naïef, jong meisje. Ze heeft nog veel verzorging nodig en is niet zo erg zelfstandig. Ze weet haar familie wel altijd op te vrolijken door haar zonnige karakter. Haar oudere broer besteedt veel aandacht aan haar en als ze zich verveelt gaat ze altijd als eerst naar hem toe, want hij verzint altijd leuke dingen om te doen en weet zoveel te vertellen. Er is eigenlijk niets dat Benjamin niet voor zijn zusje zou doen.

[???] [20] [Male] [Half-brother]
Toen Bradley Hemlock 19 jaar oud was, ontmoette hij een meisje. Na vier weken samen raakte ze per ongeluk zwanger en verdween ze plotseling. Bradley heeft er alles aan gedaan om haar te vinden, maar hij heeft haar nooit meer gezien.
Zestien jaar later kreeg hij plotseling een brief. Het was namens zijn zoon geschreven, die hij nooit had gekend. Er stond in dat hij zijn vader wilde leren kennen maar dat kon niet. Er stond niet in waarom, of wat zijn naam was, of waar hij was. Bradley kan het sindsdien maar niet uit zijn hoofd zetten.

Personality
Houdt van: sleutelen, vliegtuigen, puzzels, architectuur, klusjes, wiskunde
Heeft een hekel aan: strenge regels, honger, ruzie, pestkoppen, nachtmerries
Beschrijving: Benjamin heeft maar één wens: een kans om ooit piloot te worden. De hovercrafts, mini-vliegtuigen en helikopters die boven zijn huis heen en weer gaan weten altijd zijn aandacht te trekken. Hij heeft nog nooit gevlogen, maar hij weet zeker dat er niets mooier kan zijn dan dat. Bewegen door de lucht, weg van alle regels en vervelende mensen. Vrijheid.
Maar helaas ziet de toekomst voor Ben er niet zo luchtig uit. Zijn hoge intelligentie is al meerdere volwassenen opgevallen, maar met alleen talent en wilskracht kom je er niet. Als gewoon jongetje in district 5 moet je wel heel veel geluk hebben.
Aircraft is niet het enige waar Benjamin in geïnteresseerd is, er zijn zoveel dingen die hem boeien. Hij heeft gevoel voor cijfers en architectuur en is een pragmatische denker. Kan urenlang vertellen over de gekste feiten. Andere kinderen kijken hem daar soms vreemd op aan, en vinden zijn eeuwig lange verhalen soms een beetje saai worden. Met technologie kan Ben goed overweg; met mensen iets minder. Desondanks is hij zeker niet onvriendelijk. Hij is handig en wil iedereen altijd helpen met ingewikkelde klusjes, met name zijn vader. Mr. Hemlock is niet in goede conditie en het werk als technicus in de computerfabriek is zwaar.
Ben's kijk op de wereld is soms nog erg kinderlijk. Het Capitool, de honger en de armoede zijn dingen waar hij erg neutraal tegen aan kijkt. Natuurlijk heeft hij een gevoel van oneerlijkheid en is hij soms somber, maar er is nog geen woede. Hij heeft nog steeds dat kinderlijke geloof en hoop weten te behouden. Het is te merken als hij lacht om domme grapjes, wanneer hij speelt met zijn zusje en hoe blij hij nog kan zijn met de kleinste dingetjes.

Appearance
Lengte: 1.55 meter
Gewicht: 37 kg.
Huidskleur: Kaukasisch
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Lichtblauw
Bouw: Lang en mager, sterke armen.
Kleding: Benjamin draagt normale kinderkleding. Geruite shirts, versleten spijkerbroeken en comfortable schoenen.
Extra: -

Benjamin heeft het uiterlijk van een standaard jongetje. Het zal wel regelmatig gebeuren dat hij een potlood achter zijn oor heeft gestoken, omdat hij veel tekeningen maakt van gebouwen en vliegtuigen. Zijn bruine plukken vallen over zijn voorhoofd. Meestal is hij een beetje nonchalant in het uitkiezen van zijn kleren en het kan hem niet zoveel schelen als er vlekken in komen, soms komt hij daardoor een beetje slordig over.

Vaardigheden


[Vuur maken] 0
[Hout hakken] 0
[Vissen] 0
[Camoufleren] 0
[Knopen maken] 0
[Zwemmen] 0
[Jagen] 0
[Sluipen] 2
[Dieren kennis] 0
[Planten kennis] 0
[Bouwen] 5
[Mechanica] 2
[Zweep] 0
[Boogschieten] 1
[Speer werpen] 0
[Messen werpen] 0
[Zwaard vechten] 0
[Vechten] 0

Verleden
Het was voor Bradley even pijnlijk toen Benjamin werd geboren: hij dacht terug aan het meisje, Lila, dat hij ooit ontmoet had en hoe moeilijk het voor haar geweest moest zijn dat ze in haar eentje de hele zwangerschap had moeten doormaken. Dat hij nooit de geboorte van zijn eerste zoon had kunnen meemaken. Maar toen hij de stralende oogjes van Ben zag, vergat hij dat allemaal even. Benjamin groeide op met twee liefhebbende ouders, maar toen hij negen was werd alles iets somberder. Zijn vader moest degraderen in zijn werk, omdat hij rugklachten had en een hele nare migraine. Zijn moeder kreeg plotseling last van nachtmerries en die werden iedere nacht heviger. Als Ben vroeg waardoor het kwam, wilde ze er liever niet over praten. Er werd duidelijk iets verborgen gehouden voor hem. Hij had op een dag per ongeluk een dierbare ketting kapot gemaakt, en zijn moeder was zo uitgeput en gefrustreerd dat ze hem daarvoor had geslagen. Ben heeft het haar allang vergeven, maar Mona zichzelf niet. Benjamin heeft aan zijn zusje belooft dat de nachtmerries ooit weg zullen gaan, en als hij oud genoeg is word hij piloot en zal hij haar meenemen in zijn vliegtuig en dan zullen al hun problemen weg zijn.


_________________

Life's a game, but it's not fair. Playing by the rules won't get you anywhere.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Benjamin S. Hemlock
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hunger Games :: I N C H A R A C T E R :: Citizens-
Ga naar: